Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Adi Mutu anunță un meci pe viață și pe moarte cu Ungaria U21. "Este o încărcătură foarte mare, avem echipa mai valoroasă!"

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 13:18

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Adi Mutu anunță un meci pe viață și pe moarte cu Ungaria U21. "Este o încărcătură foarte mare, avem echipa mai valoroasă!"

SportPictures / Cristi Stavri/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu a vorbit înaintea meciului dintre România U21 şi Ungaria U21 de la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia

  • România U21 - Olanda U21 1-1
  • Naţionala lui Mutu mai joacă în grupe cu Ungaria şi Germania

Adrian Mutu este convins că va fi show pe Bozsik Arena, din Budapesta, la meciul dintre România U21 şi Ungaria U21. "Briliantul" spune că micii tricolori sunt mai valoroşi decât adversarii din meciul care va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, înainte de România U21 – Ungaria U21: "Echipa României este mai valoroasă"

"Încărcătură foarte mare. Bineînțeles că diferită din punct de vedere al jucătorului și cea de acum a antrenorului. Derby-ul rămâne derby pentru noi, așa îl vedem. Un meci foarte greu. Sunt sigur că Ungaria va juca cu multă ambiție, așa cum o să o facem și noi. Sper să câștigăm.

Eu cred că avem o echipă mai valoroasă. Cred în echipa mea, băieții sunt conștienți de asta. Vă spun și vouă că chiar dacă nu cu mult peste, totuși echipa României este mai valoroasă. Într-adevăr ei au investit mult în infrastructură și în juniori, pe această cale țin să-i felicit pentru toate condițiile pe care ni le-au oferit. Sperăm ca într-o zi să fim și noi la același nivel", a spus selecţionerul, la conferinţa de presă.

Reclamă

Adrian Mutu: "Dacă vom lua cele 3 puncte, vom fi într-o poziție favorabilă pentru a ieși din aceste grupe"

Ungaria îşi joacă ultima şansă de a rămâne în cursa calificării din grupe, după ce a cedat în primul meci cu 3-0 în faţa Germaniei.

"Nu știu cu ce ne-ar ajuta. Doar că pe lângă faptul că aveam un meci deja dificil cu ei, faptul că ei joacă ultima lor șansă îl face și mai dificil. Și pentru noi, suntem conștienți că dacă vom lua cele 3 puncte, vom fi într-o poziție favorabilă pentru a ieși din aceste grupe", a declarat "Briliantul".

Reclamă

Adrian Mutu s-a declarat un fan al fotbalului ofensiv, deşi echipa sa a fost dominată în mare parte în meciul de debut de la turneul final, contra Olandei.

"Totdeauna mi-a plăcut fotbalul ofensiv, asta le-am și implementat băieților. Bineînțeles că a face tot timpul faze de atac foarte bine, implică să ai și un echilibru foarte bun și în apărare", a mai spus selecţionerul României U21.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”