Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Andrei Vlad, inspirat de Florin Niţă: "Am învăţat de la el". Ce a spus despre meciul decisiv dintre România U21 şi Germania U21

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2021, 13:36

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Andrei Vlad, inspirat de Florin Niţă: "Am învăţat de la el". Ce a spus despre meciul decisiv dintre România U21 şi Germania U21

profimediaimages.ro

Andrei Vlad, cu gândul la sferturile EURO U21

Tânărul portar este pregătit pentru confruntarea cu Germania şi anunţă că tricolorii vor da totul pentru victorie. Andrei Vlad speră să aibă o prestaţie foarte bună, la fel ca Florin Niţă, care a fost omul meciului în România – Germania, 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ne-am gândit şi suntem siguri că vom avea un meci foarte greu. Sunt fericit că am făcut un meci bun cu Ungaria. Sper să fac un meci foarte bun şi să câştigăm. Nu contează ce este pe hârtie, contează ce este pe teren. Sunt fericit că joc şi mă motivează să fac jocuri bune. Pe Florin îl cunosc de când am fost colegi de la Steaua. Este un tip super profesionist şi cred că am învăţat câteva lucruri de la el. Îmi doresc să apăr cât mai bine.

Andrei Vlad: "Nu cred că este un secret forma mea"

Sunt într-un moment bun al carierei şi mă gândesc să continui pe aceeaşi pantă. Mă gândesc decât la meciul nostru. Nu cred că este un secret forma mea. Încerc să mă pregătesc cât mai bine la antrenament şi să dau tot. În viaţă trebuie să o luăm pas cu pas. Am început destul de bine acest campionat, iar dacă nu vom reuşi să scotem cele 3 puncte, munca noastră se anulează", a declarat Andrei Vlad la conferinţa de presă.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Cum ne calificăm în sferturi la EURO U21. Tricolorii trebuie să bată Germania ca să scape de emoţii

România U21 are patru puncte după primele două meciuri de la EURO şi va juca meciul decisiv pentru calificarea în sferturi contra Germaniei. Se poate ajunge chiar şi la un clasament în trei.

Reclamă

Cum se califică România în sferturile de finală ale EURO U21

Victorie cu Germania. Ca să nu mai depindă de niciun calcul, tricolorii trebuie să învingă în ultimul meci al grupei.

Egal cu Germania. În acest scenariu, lucrurile se complică. Dacă Olanda învinge Ungaria, echipă fără şanse de calificare, vom avea trei echipe cu câte 5 puncte: România, Germania şi Olanda. Se va face un clasament în care vor conta meciurile directe. Toate sunt egale, la fel şi golaverajul, astfel încât vor fi decisive golurile marcate.

Reclamă 4 / 0/3
  • România – Germania 0-0. Tricolorii vor termina pe locul trei, în spatele Olandei şi al Germaniei.
  • România – Germania 1-1. În acest caz, va fi egalitate perfectă şi la clasamentul în trei şi vor fi luate în calcul şi meciurile cu Ungaria. Germania se califică. Noi trebuie să sperăm că Olanda câștigă doar cu 1-0.
  • România – Germania 2-2. Ne calificăm de pe locul al doilea, în spatele Germaniei.
  • Înfrângere cu Germania. În acest scenariu, Olanda trebuie să piardă meciul cu Ungaria sau să facă egal.
Recomandări
  • Andrei Vlad, cu gândul la sferturile EURO U21
  • Tânărul portar, inspirat de Florin Niţă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și