Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Ce trebuie să schimbe Mirel Rădoi pentru ca România să aibă şanse în faţa Germaniei. "Fără asta nu poţi scoate un rezultat pozitiv"

Antena Sport Publicat: 28 martie 2021, 6:53

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Ce trebuie să schimbe Mirel Rădoi pentru ca România să aibă şanse în faţa Germaniei. "Fără asta nu poţi scoate un rezultat pozitiv"

Hepta

Sfaturile lui Ilie Dumitrescu pentru Mirel Rădoi, înainte de România - Germania

  • România - Germania, meci în preliminariile CM 2022
  • Partida de pe Arena Naţională se joacă la 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro

"Există jucători la un anumit nivel. Dom’le, vorbim de jucători din Champions League în echipa asta. Nu cred că există vreun jucător care să nu fi jucat în Champions League în formula de start.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Ilie Dumitrescu: "Fără organizare pe faza defensivă nu poţi scoate un rezultat pozitiv"

Sunt jucători de la Bayern, City, Dortmund, Chelsea, dar meciurile astea sunt extrem de utile și eficiente pentru jucătorii noștri. E o experiență extraordinară, crești, dar trebuie să simți și să pui probleme.

Noi, de la ultimul joc, trebuie să luăm lucrurile pozitive. Noi am fost eficienți, am creat și am reușit să marcăm trei goluri. Pe faza ofensivă, echipa a avut o exprimare bună și am mai avut și ocazii. Dar nu e de ajuns pentru că, s-a văzut că, fără organizare pe faza defensivă tot cu nucleul ăsta de jucători, nu poți să scoți rezultat favorabil", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport. 

Reclamă

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Joachim Low laudă jocul tricolorilor

Germania a bătut Islanda cu 3-0 în primul meci al ei în Grupa J a preliminariilor pentru CM 2022, dar Joachim Low trage un semnal de alarmă înaintea partidei de pe Arena Naţională, ce se va disputa duminică, de la 21:45. 

"România este o echipă diferită ca stil faţă de Islanda. Islanda este o echipă foarte defensivă, în timp ce România joacă mai mult pe atac, a marcat 12 goluri în ultimele sale patru jocuri.

Reclamă

Defensiva noastră se va confrunta cu o provocare diferită duminică. România are mulţi jucători dotaţi tehnic, care ţin mingea la picior. Am fost foarte impresionat de mijlocul echipei României. Sunt foarte periculoşi în faţă şi au mari calităţi ofensive", a declarat selecţionerul Germaniei, în conferinţa de presă de la Bucureşti.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România – Germania se joacă duminică, de la 21:45

România a trecut de Macedonia de Nord, scor 3-2, iar următorul joc va fi Germania, pe 28 martie, de la ora 21:45, tot pe Arena Națională. Partida va fi în format live text pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Fotbal extern • 15 apr., 11:23
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”