Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Cine va apăra poarta României în preliminariile CM 2022. "Așa ar fi firescul lucrurilor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 martie 2021, 5:44

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Cine va apăra poarta României în preliminariile CM 2022. "Așa ar fi firescul lucrurilor"

Profimediaimages

Mirel Rădoi are o decizie grea de luat înainte de preliminariile CM 2022

O mare glorie a fotbalului românesc, Silviu Lung, nu are dubii atunci când vine vorba de titularul echipei naţionale. Chiar dacă Ionuţ Radu este mai bine cotat, Florin Niţă este cel care ar trebui să ne aducă siguranţa în duelurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Silviu Lung: Ar fi firesc să joace Niţă   

"Niță, din puntul meu de vedere, la ora actuală, este un jucător în formă, un jucător care a câștigat concurența cu Heca la Sparta Praga. Și Heca era în anturajul echipei naționale a Cehiei. Meci de meci face partide bune și pe el l-aș vedea titularul echipei naționale.

Apropo de Ionuț Radu, mie mi-a plăcut foarte mult, dar el nu mai joacă de un an și nu putem să îl comparăm cu Tătătrușanu, care avea peste 50 de meciuri la natională când nu mai era titular la echipele de club, sute de meciuri jucate în cupele europene, a făcut niște partide memorabile în cupele europene și nu numai. Ionuț Radu nu are aceste partide și nici nu a jucat de un an. (…) Așa ar fi firescul lucrurilor (n.r.: să joace Niță)", a spus Silviu Lung la Digi Sport.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Ionuţ Radu a ajuns în lotul României

Ionuț Radu s-a întors în lotul echipei naționale. Italienii le-au dat undă verde jucătorilor de la Inter să meargă la primele selecționate.

"Deși autoritățile medicale din Milano au introdus inițial restricția pentru jucătorii lui Inter Milano de a călători și a răspunde convocărilor de la loturile naționale, situația s-a schimbat total. Astfel, autoritățile au permis fotbaliștilor să participe la acțiunile echipelor naționale, în baza unui rezultat negativ obținut la testarea COVID.

Reclamă

Portarul Ionuț Radu, convocat inițial de Mirel Rădoi în lotul de 24 de jucători pentru meciurile României din martie, s-a testat și rezultatul este negativ. Astfel, Radu se va alătura în această seară lotului în cantonamentul de la Mogoșoaia! Bine ai venit și bine ai revenit, Ionuț! LUPTĂM ÎMPREUNĂ", a fost comunicatul emis de FRF.

Lotul României pentru meciurile din preliminariile CM 2022, din martie

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Ionuț Radu (Inter Milan/Italia, 0/0), David Lazar (Astra, 1/0);

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova 17/0);

Reclamă 4 / 0/3

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8)

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

  • 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 31 martie: Armenia – România, ora 19:00
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și