Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Cosmin Contra, impresionat de ce a descoperit la naționala lui Mutu: "Jucătorii vor face pasul către cele 5 campionate de top din Europa!" EXCLUSIV

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2021, 13:25

Reclamă
TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Cosmin Contra, impresionat de ce a descoperit la naționala lui Mutu: "Jucătorii vor face pasul către cele 5 campionate de top din Europa!" EXCLUSIV

profimediaimages

Cosmin Contra, impresionat de naționala lui Mutu

România U21 a impresionat la primul meci de la Campionatul European de tineret. Selecționata lui Adrian Mutu a fost aproape de victorie împotriva Olandei. Itu și Pașcanu au ratat două șanse uriașe în repriza secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmnin Contra este de părere că toți jucătorii convocați la U21 vor face pasul către un campionat puternic. Prevede un viitor măreț pentru echipa națională!

Cosmin Contra, impresionat de România U21

"Mai mulți jucători din generația aceasta vor face pasul către unul dintre cele cinci campionate de top din Europa. Vor începe să joace acolo și atunci rezultatele echipei naționale vor fi mult mai bune", a declarat Cosmin Contra, în exclusivitate pentru AS.ro

România U21 a început bine duelul cu selecționata similară a Olandei. Olimpiu Moruțan a pus pericol la poarta adversă cu două acțiuni individuale. Cu toate acestea, olandezii au fost cei care au deschis scorul. Schuurs a marcat în minutul 16, în urma unui corner.

Andrei Ciobanu a fost cel care a adus egalarea, în minutul 20. Jucătorul Viitorului a șutat la vinclu dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri!

Reclamă
Reclamă 4

"Îmi doresc pe viitor să văd și mai mulți jucători care joacă la nivelul ăsta. Echipa națională va avea de câștigat. Eu cred că toți jucătorii din generația asta pot face pasul spre campionatele mai bune", a mai spus Cosmin Contra. 

După 1-1 cu Olanda, România este pe locul al treilea în grupa A. Lider este Germania, care a demolat-o pe Ungaria în primul meci, scor 3-0. Tricolorii lui Mutu și maghiarii au meci direct în următoarea etapă de la Euro U21. Partida este sâmbătă de la 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro

România U21 – Ungaria U21 | Declarații războinice ale maghiarilor

Maghiarii nu-și mai permit niciun pas greșit după eșecul la scor de neprezentare în fața Germaniei. Jucătorii antrenaţi de Zoltan Gera şi-au asigurat fanii că vor da totul pe teren în faţa României, mai ales că este şi un meci al orgoliilor.

Reclamă

"Cu Germania, nu a fost niciun minut în care să ne putem trage sufletul. Era un ritm total diferit! Ne-am apărat într-un mod organizat, după care totul s-a schimbat. Aşa ceva nu se poate întâmpla.

Aștept meciul cu România din trei motive: știm ce înseamnă un meci ca acesta pentru țara noastră, mă bucur că voi putea juca pe Bozsik Stadium, fiind jucătorul lui Honved, iar sâmbătă va fi ziua mea", a declarat mijlocașul Norbert Szendrei. 

Cum arată clasamentul grupei României

1. Germania 3 puncte
2. Olanda 1 punct
3. România 1 punct
4. Ungaria 0 puncte

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:36

Portugalia – Slovenia LIVE TEXT (22:00). Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Echipe probabile

14:46

Programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, de la ora 16:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

14:36

Irina Begu, out de la Wimbledon. Eşec sever în primul tur la All England Club

14:25

România a ajuns la Munchen. Primele imagini cu tricolorii, cu o zi înainte de marele meci cu Olanda, de la EURO 2024

13:40

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. FCSB o întâlneşte pe U Cluj în prima etapă. Când au loc primele derby-uri

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și