Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Florin Niță a fost imens în fața vedetelor lui Low și a izbucnit în lacrimi după meci: "Sunt doar un om normal"

Alexandru Ivan Publicat: 28 martie 2021, 21:09

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Florin Niță a fost imens în fața vedetelor lui Low și a izbucnit în lacrimi după meci: "Sunt doar un om normal"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

România - Germania 0-1

  • România - Germania 0-1
  • Florin Niță a fost uriaș

Florin Niță a fost cel mai bun jucător în România – Germania 0-1. Portarul naționalei noastre a avut 8 parade. Sofa Score i-a acordat cea mai mare notă dintre toți jucătorii din teren, 8.5. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am avut mult de muncă, dar nu doar eu. Toată echipa a avut de muncă. Asta îmi e meseria și trebuie sa fac asta la fiecare meci. Am venit după o victorie. Ne așteptam să facem un meci bun. Am făcut un meci bun, dar nu câștigi întotdeauna. Am jucat împotriva unui colos", a declarat Florin Niță, la PRO TV. 

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Florin Niță, omul meciului cu Germania

Florin Niță i-a luat locul la echipa națională lui Ciprian Tătărușanu. Lui Niță i-au dat lacrimile când a fost întrebat despre sentimentele care îl încearcă de când a devenit titularul naționalei.

Reclamă

"Mă simt cum m-am simțit și până acum, nimic special. Sunt un om normal și îmi văd de treaba mea. Cel mai mult m-a încurajat soția, atât. 

Nu putem decât să-i mulțumim lui Tătărușanu. Îi urăm succes lui Tătă și cât mai multe meciuri la echipa de club. Mai schimbăm mesaje din când în când", a mai spus Florin Niță. 

Reclamă

Florin Niță a trecut deja peste eșecul împotriva Germaniei. Titularul dintre buturile naționalei lui Rădoi se gândește doar la meciul cu Armenia de miercuri și are un singur obiectiv: victoria.

"Nu putem decât să-i felicităm pe nemți. Bravo lor, au echipă bună. Dar trebuie să felicităm întâi echipa noastră. Nu trebuie să ne uităm în stânga și în dreapta. Ne gândim doar la meciul cu Armenia. Este o echipă bună și arțăgoasă. Trebuie să luăm cele trei puncte.

În fotbal este orice posibil. Se poate întâmpla orice de la meci la meci. Nu ne interesează de alte echipe. Obiectivul nostru este calificarea. Trebuie să luăm meci cu meci", a încheiat Florin Niță.

Reclamă 4 / 0/3

Niţă este abia la al patrulea meci în tricoul României. El a debutat în septembrie 2017, într-un amical cu Turcia. A mai jucat și într-un amical cu Israel și duelul din debutul preliminarilor pentru CM 2022, 3-2 cu Macedonia de Nord.

Calificări CM 2022 | România – Germania 0-1

România a fost dominată la toate capitolele de Germania. Nemții au avut o posesie zdrobitoare, 67%, și și-au creat 18 ocazii la poarta lui Niță. 9 dintre șuturile vedetelor lui Low au fost pe cadrul porții, dar s-au lovit de "zidul" de la Sparta Praga.

După 0-1 cu Germania, România a căzut pe locul 4 în grupa J din calificările la CM 2022. Tricolorii au fost depășiți de Macedonia de Nord, care a spulberat Liechtenstein cu 5-0. Armenia a produs marea surpriză și s-a impus cu 2-0 în fața Islandei.

Clasamentul grupei J în calificările pentru CM 2022

  • 1. Germania 6 puncte
  • 2. Armenia 6 puncte
  • 3. Macedonia de Nord 3 puncte
  • 4. România 3 puncte
  • 5. Islanda 0 puncte
  • 6. Liechtenstein 0 puncte

Următorul meci pentru România va fi în deplasare, împotriva Armeniei. Partida este programată miercuri, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”