Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Ianis Hagi, mesaj superb după ce a înscris primul gol pentru naționala mare: "O emoție greu de descris!"

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2021, 6:29

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Ianis Hagi, mesaj superb după ce a înscris primul gol pentru naționala mare: "O emoție greu de descris!"

Hepta

Ianis Hagi a adus victoria României cu Macedonia de Nord

  • Ianis Hagi are 15 selecții pentru naționala mare
  • A înscris primul gol pentru România

Ianis Hagi a fost eroul României cu Macedonia de Nord. Introdus pe teren în locul lui Tănase, fiul "Regelui" a ieșit la rampă când România avea mai mare nevoie. Ianis a înscris golul victoriei cu cinci minute înainte de final! A fost primul pentru el în tricoul reprezentativei de seniori. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul lui Glasgow Rangers a catalogat acel moment drept "o emoție greu de descris în cuvinte". Speră ca și fanii să revină în tribune pentru a încuraja naționala lui Rădoi!

Ianis Hagi, mesaj emoționant după primul gol pentru echipa națională

"Primul meu gol pentru echipa națională. O emoție greu de descris în cuvinte, un gol venit într-un moment dificil al echipei noastre. Sper ca de-a lungul acestei campanii de calificare să vă revedem pe stadion și să ne bucurăm împreună. Hai, România !!!" , a scris Ianis Hagi pe Twitter.

Reclamă

Toți cei trei marcatori din meciul cu Macedonia sunt la primul gol pentru echipa mare a României. Tănase, Mihăilă și Hagi nu vor uita victoria de pe Arena Națională!

Reclamă

Ianis Hagi  are 15 meciuri sub tricolor. A debutat în noiembrie 2018, într-un meci din Nations League cu Lituania.

Fiul "Regelui"  are parte de cel mai bun sezon din carieră. Jucatorul lui Rangers are 7 goluri și 12 assist-uri în Scoția, fiind cel mai bun pasator al campionatului. Meciul cu Macedonia a fost al 39-lea din toate competițiile disputat de Ianis Hagi în actuala stagiune.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România – Germania se joacă duminică, de la 21:45

România a trecut de Macedonia de Nord, scor 3-2, iar următorul joc va fi Germania, pe 28 martie, de la ora 21:45, tot pe Arena Națională. Partida va fi în format live text pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

25 martie: România – Macedonia de Nord 3-2 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor