Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Ianis Hagi, mesaj superb după ce a înscris primul gol pentru naționala mare: "O emoție greu de descris!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2021, 6:29

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Ianis Hagi, mesaj superb după ce a înscris primul gol pentru naționala mare: "O emoție greu de descris!"

Hepta

Ianis Hagi a adus victoria României cu Macedonia de Nord

Ianis Hagi a fost eroul României cu Macedonia de Nord. Introdus pe teren în locul lui Tănase, fiul "Regelui" a ieșit la rampă când România avea mai mare nevoie. Ianis a înscris golul victoriei cu cinci minute înainte de final! A fost primul pentru el în tricoul reprezentativei de seniori. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul lui Glasgow Rangers a catalogat acel moment drept "o emoție greu de descris în cuvinte". Speră ca și fanii să revină în tribune pentru a încuraja naționala lui Rădoi!

Ianis Hagi, mesaj emoționant după primul gol pentru echipa națională

"Primul meu gol pentru echipa națională. O emoție greu de descris în cuvinte, un gol venit într-un moment dificil al echipei noastre. Sper ca de-a lungul acestei campanii de calificare să vă revedem pe stadion și să ne bucurăm împreună. Hai, România !!!" , a scris Ianis Hagi pe Twitter.

Toți cei trei marcatori din meciul cu Macedonia sunt la primul gol pentru echipa mare a României. Tănase, Mihăilă și Hagi nu vor uita victoria de pe Arena Națională!

Reclamă

Ianis Hagi  are 15 meciuri sub tricolor. A debutat în noiembrie 2018, într-un meci din Nations League cu Lituania.

Fiul "Regelui"  are parte de cel mai bun sezon din carieră. Jucatorul lui Rangers are 7 goluri și 12 assist-uri în Scoția, fiind cel mai bun pasator al campionatului. Meciul cu Macedonia a fost al 39-lea din toate competițiile disputat de Ianis Hagi în actuala stagiune.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România – Germania se joacă duminică, de la 21:45

România a trecut de Macedonia de Nord, scor 3-2, iar următorul joc va fi Germania, pe 28 martie, de la ora 21:45, tot pe Arena Națională. Partida va fi în format live text pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

25 martie: România – Macedonia de Nord 3-2 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Recomandări
  • Ianis Hagi are 15 selecții pentru naționala mare
  • A înscris primul gol pentru România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și