Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Ilie Dumitrescu îşi doreşte ca tricolorii să atace în valuri cu Macedonia de Nord! I-a făcut primul 11 lui Mirel Rădoi. Cum arată

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2021, 20:09

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Ilie Dumitrescu îşi doreşte ca tricolorii să atace în valuri cu Macedonia de Nord! I-a făcut primul 11 lui Mirel Rădoi. Cum arată

Federaţia Română de Fotbal

Antrenament echipa naţională

Fostul mare internaţional este de părere că selecţionerul ar trebui să mizeze pe o formulă ultra-ofensivă în partida pe Arena Naţională. Sistemul propus lui Rădoi de Ilie Dumitrescu este 4-2-3-1, în care Nicolae Stanciu, Dennis Man şi Valentin Mihăilă nu lipsesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"De la mijloc în sus aș începe așa, cu Răzvan Marin și Stanciu în fața apărării, Man, Ianis Hagi și Mihăilă în spatele lui Pușcaș. Este extrem de important să ai jucători de viteză în benzi, mă refer la Man și Mihăilă. Stanciu, vedem cu toții ce face la Slavia, iar Răzvan Marin a fost tot timpul un jucător inteligent. Avem toate șansele să vedem o exprimare bună cu acești fotbaliști", a declarat Ilie Dumitrescu la DigiSport.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Răzvan Marin, sigur că ne putem lupta de la egal la egal cu Germania

Răzvan Marin, unul dintre tricolorii pe care Ilie Dumitrescu mizează, este convins că naţionala României poate da marea lovitură în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Mijlocaşul de 24 de ani asigură că, în cazul în care învingem Macedonia de Nord, putem emite pretenţii şi în cealaltă confruntare de acasă, cea cu Germania.

"Foarte, foarte important este să începem cu dreptul. Daca vom începe cu dreptul, vom avea un moral foarte bun chiar şi pentru meciul cu Germania, unde eu cred că putem să scoatem un rezultat pozitiv, mai ales că jucăm pe Arena Naţională.

Am încredere în mine, în echipă şi în forma tuturor… plus că mai sunt şi Mihăilă şi Man, şi ei într-o formă foarte bună la Parma. Mă bucur că sunt jucători români care joacă în campionate puternice şi demonstrează că românii au valoare", a declarat Răzvan Marin pentru FRF.ro.

Reclamă

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

Lotul României pentru meciurile din preliminariile CM 2022

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și