Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Jucătorul lui Mirel Rădoi care a fost lăudat de Manuel Neuer şi Joachim Low după România – Germania 0-1. "Trebuie felicitat!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2021, 6:04

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Jucătorul lui Mirel Rădoi care a fost lăudat de Manuel Neuer şi Joachim Low după România – Germania 0-1. "Trebuie felicitat!"

Profimediaimages

Florin Niţă, lăudat de Manuel Neuer

Florin Niţă a fost remarcatul confruntării de pe Arena Naţională. Portarul de 33 de ani de la Slavia Praga a avut nu mai puţin de 8 parade. Sofa Score i-a acordat cea mai mare notă dintre toți jucătorii din teren, 8.5. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manuel Neuer, cuvinte uriaşe pentru Florin Niţă

Campion mondial cu Germania, în 2014, Neuer l-a lăudat pe Niţă. Goalkeeperul care a cucerit opt tituluri cu Bayern, în Bundesliga, a avut o reacţie impresionantă la finalul partidei.

"Cred că trebuie să închidem meciul mai devreme. Trebuia doar să înscriem al doilea gol, poate chiar şi al treilea, pentru a avea liniște pe final. Dar trebuie să îl felicit pe omologul meu, care a rezistat foarte bine!", a spus Manuel Neuer, citat de Kicker.

"În general, am jucat foarte bine când nu am avut mingea, am avut câteva combinații foarte bune. Dacă e ceva de criticat, atunci poate e vorba de exploatarea oportunităților. A fost important să obţinem cele trei puncte aici. Portarul lor a intervenit foarte bine de două-trei ori. Pe de altă parte, trebuie să fim și mai concentrați. Vom lucra pe acest aspect la antrenamente", a declarat Joachim Low.

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Florin Niță, omul meciului cu Germania

"Am avut mult de muncă, dar nu doar eu. Toată echipa a avut de muncă. Asta îmi e meseria și trebuie sa fac asta la fiecare meci. Am venit după o victorie. Ne așteptam să facem un meci bun. Am făcut un meci bun, dar nu câștigi întotdeauna. Am jucat împotriva unui colos", a declarat Florin Niță, la PRO TV.

Reclamă

Florin Niță i-a luat locul la echipa națională lui Ciprian Tătărușanu. Lui Niță i-au dat lacrimile când a fost întrebat despre sentimentele care îl încearcă de când a devenit titularul naționalei.

"Mă simt cum m-am simțit și până acum, nimic special. Sunt un om normal și îmi văd de treaba mea. Cel mai mult m-a încurajat soția, atât.

Nu putem decât să-i mulțumim lui Tătărușanu. Îi urăm succes lui Tătă și cât mai multe meciuri la echipa de club. Mai schimbăm mesaje din când în când", a mai spus Florin Niță.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și