Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Laurenţiu Reghecampf nu stă pe gânduri. Cei doi jucători care nu pot lipsi din meciul România – Macedonia de Nord

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 martie 2021, 12:14

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Laurenţiu Reghecampf nu stă pe gânduri. Cei doi jucători care nu pot lipsi din meciul România – Macedonia de Nord

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Laurenţiu Reghecampf, sfat pentru Mirel Rădoi

"L-aș alege pe Niță titular. Are cele mai multe meciuri jucate, cea mai mare experiență în meciurile internaționale cu miză și cred că în acest debut al campaniei de calificare la Campionatul Mondial este nevoie de un portar cu experiență care să dea încredere echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pot să vă spun cine este cel mai în formă (n.r.- jucător al României). Clar este Stanciu, care joacă și marchează în mod constant în ultima perioadă. A avut niște meciuri în care a fost spectaculos", a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru playsport.ro.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Reghecampf se teme înaintea meciului cu Germania

Lucrurile se complică după meciul cu Pandev şi compania. Va urma un duel cu Germania lui Low, principala favorită la câştigarea grupei. Reghecampf nu se teme doar de Werner sau Sane, ci de tot primul 11 al Mannschaft-ului. 

"În fotbal este foarte greu să faci comparație așa. Exista momente și momente ale unei echipe națională. Dacă e să fim total onești, păi, nici echipa națională a României nu mai este aceeași ca acum șapte ani. Dar Germania are mereu jucători de top, chiar nu contează anul, perioada, schimbarea de generație. Nu pot fi opriți cu una, cu două (n.r.- Werner și Sane).

Și chiar dacă îi oprești pe ei, vin ceilalți din urmă. Dacă echipa Germaniei ar avea numai doi jucători de top, atunci ar fi foarte ușor. Însă, toți, absolut toți, au calități uluitoare și, împreună, fac o echipă foarte puternică. Au o conexiune fantastică între ei în joc. Revenind la cei doi jucători, este foarte clar ca o să fie foarte dificil.

Reclamă

Posedă niște calități fizice și tehnice mult peste nivelul unui jucător normal. Cu toate acestea, nimeni nu este de neoprit și într-un asemenea meci este foarte important ca naționala României să fie unită, să intre pe teren cu ambiția și îndârjirea care ne caracterizează neamul", a mai spus Reghe. 

România începe drumul spre CM 2022 | Caz de Covid-19 în lotul Germaniei

Probleme uriaşe la naţionala Germaniei. A fost depistat un jucător cu Covid-19 în lotul lui Joachim Low. Există riscul ca meciul cu România, de pe Arena Naţională, să nu se mai poată disputa.

Din primele informaţii, se pare că este vorba de Jonas Hofmann. Mijlocaşul de 28 de ani al lui Borussia Monchengladbach a fost băgat în izolare, iar coechipierii săi vor fi retestaţi. Nemţii ar trebui să joace în această seară cu Islanda, iar duminică este programată confruntarea cu România. Ambele meciuri sunt în pericol.

Reclamă 4 / 0/3

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

  • 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 31 martie: Armenia – România, ora 19:00
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și