Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Mirel Rădoi, gata să răpună Germania! Surpriza tactică pregătită de selecționer

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2021, 9:57

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Mirel Rădoi, gata să răpună Germania! Surpriza tactică pregătită de selecționer

Hepta

România joacă cu Germania în a doua etapă de calificări la CM 2022

România va juca în a doua etapă din campania de calificări pentru CM 2022 împotriva Germaniei. Tricolorii au debutat cu o victorie dramatică, 3-2 cu Macedonia de Nord. Elevii lui Rădoi sunt optimiști înaintea duelului cu Manuel Neuer&Co.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, selecționerul se gândește chiar la victorie. Vrea să ținem linia de apăre sus și să atacam careul nemților!

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Mirel Rădoi vrea victoria cu Germania

"Adversarul este mult mai puternic şi mult mai valoros decât noi. Sperăm să stăm cât mai sus cu apărarea. Dar în acelaşi timp e clar că atunci când stai sus cu apărarea apar zone libere şi adversarul îşi va crea ocazii. În momentul de faţă noi ne dorim să marcăm un gol mai mult decât adversarul, nu neapărat să terminăm la egalitate, 0-0, fiecare meci", a delcarat Mirel Rădoi, la conferința de presă premergătoare meciului cu Germania.

Împotriva Macedoniei de Nord, România a controlat jocul aproape pe toată durata partidei. Elevii lui Rădoi au condus cu 2-0, dar au avut un colaps inexplicabil. Macedonia a marcat două goluri în numai 86 de secunde. Rădoi promite că astfel de erori nu se vor repete și în meciul cu Germania.

"Am făcut o analiză reuşită a meciului cu Macedonia, dar doar teoretic. Vom vedea azi la antrenament dacă au înţeles cum să remediem acele probleme. Şi mai evident va fi în partida cu Germania. Este o motivaţie în plus pentru jucătorii noştri să îşi măsoare forţele cu adversari care evoluează la echipe foarte puternice ale lumii", a mai spus Mirel Rădoi. 

Reclamă

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România – Germania se joacă duminică, de la 21:45

România a trecut de Macedonia de Nord, scor 3-2, iar următorul joc va fi Germania, pe 28 martie, de la ora 21:45, tot pe Arena Națională. Partida va fi în format live text pe www.as.ro.

25 martie: România – Macedonia de Nord 3-2 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mirel Rădoi și-a făcut planurile pentru nemți
  • Cum vrea să-i surprindem

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și