Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Nicolae Stanciu e jucătorul momentului! "Îmi doresc să ajut echipa naţională cum pot mai bine". Ce spune de absenţa lui Mirel Rădoi de pe bancă

Antena Sport Publicat: 24 martie 2021, 8:21

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Nicolae Stanciu e jucătorul momentului! "Îmi doresc să ajut echipa naţională cum pot mai bine". Ce spune de absenţa lui Mirel Rădoi de pe bancă

FRF

Nicolae Stanciu a vorbit despre preliminariile CM 2022

  • Nicolae Stanciu a marcat 13 goluri pentru Slavia
  • Stanciu e cotat la 4.5 milioane de euro

"E ciudat să ne antrenăm fără selecţioner şi suntem trişti că nu îl vom avea lângă noi, cel puţin pentru primul meci, dar am avut discuţii video şi primul meci vom încerca să îl câştigăm şi pentru dânsul. Primul meci e cel mai important", a spus Stanciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Nicolae Stanciu, cel mai în formă român

Stanciu este cea mai importantă armă a României, dacă ţinem cont de perioada prin care trece mijlocaşul Slaviei. Acesta a marcat 13 goluri şi a oferit şi 6 pase decisive în cele 33 de meciuri ale acestui sezon. 

"Îmi doresc să ajut echipa naţională cum pot mai bine, câteodata cu goluri, în alte momente în multe alte moduri. E diferit, acolo am un ciclu săptămânal, la Slavia. Aici avem câteodată câte un antrenament împreună. Voi da tot ce e mai bun", a mai spus Stanciu.

Reclamă

România nu a mai participat la un campionat mondial din 1998. Atunci, tricolorii câştigau o grupă cu Anglia, Columbia şi Tunisia, dar erau învinşi în optimi de Croaţia (0-1).

"A trecut mult timp de când nu am mai fost la un mondial, cred că e important cum vom începe mâine şi dacă vom reuşi să debutăm cu o victorie, moralul va fi foarte ridicat pentru celelalte meciuri. Sunt foarte mulţi jucători tineri care au făcut performanţă la U21, e un mixt de generaţii, cu ei, şi cu cei din vechea generaţie, România are un viitor frumos", a declarat Stanciu, într-o conferinţă de presă. 

Reclamă

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
Nicolae Stanciu, după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 0:07
Nicolae Stanciu, după România – Irlanda de Nord 1-1: „Ne-au iritat puţin! Ne doare un pic că nu am câştigat”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 21 mart., 17:10
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 martie
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: "Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister"
AntenaPLAY • 21 mart., 13:02
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: „Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister”
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: "A venit el şi a tăiat în carne vie"
Liga 1 • 7 mart., 14:55
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: „A venit el şi a tăiat în carne vie”