Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Nicuşor Bancu, fanul numărul 1 al lui Mirel Rădoi! "Îmi place că jucăm fotbal". Ce spune despre meciul cu Armenia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2021, 14:03

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Nicuşor Bancu, fanul numărul 1 al lui Mirel Rădoi! "Îmi place că jucăm fotbal". Ce spune despre meciul cu Armenia

profimediaimages.ro

Nicuşor Bancu, cu gândul la victorie

Rădoi a venit cu un suflu nou la echipa naţională, iar Nicuşor Bancu este de acord cu stilul de joc al tricolorilor. Selecţionerul este adeptul unui sistem ofensiv, care este pe placul fundaşului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu sunt de acord cu această filosofie, îmi place foarte mult că jucăm fotbal. Chiar dacă primim goluri, este important să marcăm mai mult ca adversarul. Chiar dacă primim goluri, mai importante sunt punctele. Sunt bucuros pentru că încercăm să jucăm fotbal meci de meci…uneori ne iese, uneori mai greşim, dar per total eu zic că arătăm altceva la naţionala României", a declarat Nicuşor Bancu la conferinţa de presă. 

Nicuşor Bancu, cu gândul la victorie

Tricolorii au toate motivele să spere la o victorie la Erevan. Au câștigat ultimele patru dueluri directe cu armenii, iar Nicuşor Bancu speră ca acest scenariu să se repete.

"Este o echipă compactă, cu jucători buni chiar dacă nu joacă la echipe puternice. Au avut agresivitate, determinare şi acest lucru i-a ajutat să câştige aceste două meciuri. Ştim că ne aşteaptă şi pe noi un meci foarte greu, jucând aici la ei. Dar sunt convins că noi dacă ne vom face jocul vom ieşi învingători", a mai spus fundaşul.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Armenia – România se joacă cu spectatori. Organizatorii au vândut toate biletele

Surpriză pentru tricolori! Meciul Armenia – România se va disputa cu fani în tribunele stadionului din Erevan. Chiar cu o zi înaintea duelului din preliminariile CM 2022, armenii au vândut toate biletele. Stadionul Vazgen Sargsyan Republican, pe care vom disputa al treilea meci din campania de preliminarii, are o capacitate de 14.000 de locuri.

Reclamă

După 0-1 cu Germania, România a căzut pe locul 4 în grupa J din calificările la CM 2022. Tricolorii au fost depășiți de Macedonia de Nord, care a spulberat Liechtenstein cu 5-0. Armenia a produs marea surpriză și s-a impus cu 2-0 în fața Islandei.

Clasamentul grupei J în calificările pentru CM 2022

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Nicuşor Bancu laudă stilul de joc al lui Mirel Rădoi
  • Fundaşul, cu gândul la victorie în Armenia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și