Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Nicuşor Bancu, fanul numărul 1 al lui Mirel Rădoi! "Îmi place că jucăm fotbal". Ce spune despre meciul cu Armenia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2021, 14:03

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Nicuşor Bancu, fanul numărul 1 al lui Mirel Rădoi! "Îmi place că jucăm fotbal". Ce spune despre meciul cu Armenia

profimediaimages.ro

Nicuşor Bancu, cu gândul la victorie

Rădoi a venit cu un suflu nou la echipa naţională, iar Nicuşor Bancu este de acord cu stilul de joc al tricolorilor. Selecţionerul este adeptul unui sistem ofensiv, care este pe placul fundaşului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu sunt de acord cu această filosofie, îmi place foarte mult că jucăm fotbal. Chiar dacă primim goluri, este important să marcăm mai mult ca adversarul. Chiar dacă primim goluri, mai importante sunt punctele. Sunt bucuros pentru că încercăm să jucăm fotbal meci de meci…uneori ne iese, uneori mai greşim, dar per total eu zic că arătăm altceva la naţionala României", a declarat Nicuşor Bancu la conferinţa de presă. 

Nicuşor Bancu, cu gândul la victorie

Tricolorii au toate motivele să spere la o victorie la Erevan. Au câștigat ultimele patru dueluri directe cu armenii, iar Nicuşor Bancu speră ca acest scenariu să se repete.

"Este o echipă compactă, cu jucători buni chiar dacă nu joacă la echipe puternice. Au avut agresivitate, determinare şi acest lucru i-a ajutat să câştige aceste două meciuri. Ştim că ne aşteaptă şi pe noi un meci foarte greu, jucând aici la ei. Dar sunt convins că noi dacă ne vom face jocul vom ieşi învingători", a mai spus fundaşul.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Armenia – România se joacă cu spectatori. Organizatorii au vândut toate biletele

Surpriză pentru tricolori! Meciul Armenia – România se va disputa cu fani în tribunele stadionului din Erevan. Chiar cu o zi înaintea duelului din preliminariile CM 2022, armenii au vândut toate biletele. Stadionul Vazgen Sargsyan Republican, pe care vom disputa al treilea meci din campania de preliminarii, are o capacitate de 14.000 de locuri.

Reclamă

După 0-1 cu Germania, România a căzut pe locul 4 în grupa J din calificările la CM 2022. Tricolorii au fost depășiți de Macedonia de Nord, care a spulberat Liechtenstein cu 5-0. Armenia a produs marea surpriză și s-a impus cu 2-0 în fața Islandei.

Clasamentul grupei J în calificările pentru CM 2022

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și