Închide meniul

“TOȚI PENTRU ROMÂNIA | România – Olanda 1-1. Adrian Mutu, mesaj fabulos pentru Ciobanu înainte de golul uluitor marcat: "I-am strigat: Ciobi, dă tu că dai gol!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2021, 21:37

“TOȚI PENTRU ROMÂNIA | România – Olanda 1-1. Adrian Mutu, mesaj fabulos pentru Ciobanu înainte de golul uluitor marcat: "I-am strigat: Ciobi, dă tu că dai gol!"

Federaţia Română de Fotbal

Andrei Ciobanu, golul zilei la EURO U21

Andrei Ciobanu a marcat un gol fabulos. Fundaşul a trimis o "torpilă" de la aproape 25 de metri, iar portarul advers a rămas fără replică. Adrian Mutu a contribuit şi el la reuşită. Selecţionerul a dezvăluit ce i-a transmis elevului său cu doar câteva momente înaintea execuţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Poate şi sper să bată mai bine decât mine şi să ne bucure cu goluri. I-am strigat după margine: <<Ciobi, dă tu că o să dai gol!>>. Mă bucur că am avut gura aurită. Vreau să subliniez unitatea de care dă dovadă această echipă", a spus Adrian Mutu, la conferinţa de presă. 

Adrian Mutu sare în apărarea lui Denis Ciobotariu

România a fost condusă încă din minutul 16, când Denis Ciobotariu l-a scăpat din marcaj pe Perr Schuurs. "Briliantul" i-a luat apărarea tânărului fotbalist, despre care spune că nu este vinovat pentru golul încasat de tricolori.

"Ciobotariu a avut o stare bună. Nu a pierdut omul din marcaj. Se întâmplă. E o chestiune de secunde. Era o minge căzută puţin spre fundaşul advers. Eu nu îl consider vinovat la gol. Putem să facem mai mult", a mai spus selecţionerul.

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | România U21 – Olanda U21 1-1. Andrei Ciobanu a înscris golul zilei la EURO. Tricolorii au luptat admirabil

Tricolorii au luptat admirabil pe Bozsik Arena. Chiar dacă au fost dominaţi de olandezi la capitolul posesie, românii au avut o prestaţie foarte bună şi au remizat cu Olanda, 1-1. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză.

Reclamă

Elevii lui Mutu s-au văzut conduşi încă din minutul 16, când Perr Schuurs a deschis scorul. Fundaşul lui Ajax nu a fost marcat de Denis Ciobotariu. Avantajul olandezilor a durat doar 4 minute. Andrei Ciobanu a bătut perfect o lovitură liberă, la fel cum o făcea "Briliantul" pe vremuri. Fundaşul Viitorului a trimis balonul de la aproape 25 de metri, iar Kjell Scherpen a rămas fără replică.

În repriza secundă, România a trimis nu mai puţin de 5 şuturi pe spaţiul porţii. Acelaşi Ciobanu şi-a încercat norocul cu două "torpile" în ultimele minute, însă nu a avut sorţi de izbândă. O ocazie uriaşă a avut şi Paşcanu, care putea aduce toate cele 3 puncte în tabăra tricolorilor. Nici acesta nu a reuşit să înscrie.

În urma acestui rezultat, România se află pe locul 3 în Grupa A, la egalitate cu Olanda. Germania ocupă prima poziţie după victoria cu 3-0 în faţa Ungariei. În următorul meci de la EURO U21, România va juca cu gazdele turneului. Ungaria – România se joacă sâmbătă, 27 martie, şi va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • România - Olanda 1-1
  • Adrian Mutu a avut gura aurită

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și