Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România U21 – Olanda U21 1-1. Adrian Mutu anunţă meciuri colosale la EURO 2021: "Suntem hotărâţi să le facem viaţa grea!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 martie 2021, 21:32

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România U21 – Olanda U21 1-1. Adrian Mutu anunţă meciuri colosale la EURO 2021: "Suntem hotărâţi să le facem viaţa grea!"

Profimedia

Adrian Mutu este selecţionerul naţionalei de tineret

La finalul partidei, selecţionerul Adrian Mutu a lăudat atitudinea jucătorilor săi. "Briliantul" şi-a felicitat jucătorii la finalul partidei cu Olanda. Pentru naţionala de tineret a României urmează partida cu Ungaria care va fi live text, sâmbătă, de la 19:00, pe AS.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E un rezultat bun ţinând cont că am plecat cu şansa a doua. Cred că meritam mai mult. Trebuie să aibă încredere în ei. Cred cu tărie în valoarea lor şi în dorinţa lor de afirmare. Nu am venit aici în vacanţă. Am venit să punem probleme oricui. Suntem hotărâţi să le facem viaţa grea. Câteodată trebuie să acceptăm că adversarul e mai bun. Meritam trei puncte. Merită felicitaţi", a spus Adrian Mutu la finalul partidei România U21 – Olanda U21 1-1.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Adrian Mutu: "Am nişte băieţi disciplinaţi!"

Adrian Mutu a lăudat şi disciplina de care au dat dovadă tinerii săi elevi. Selecţionerul le cere aceeaşi atitudine şi în partida cu Ungaria, care a pierdut clar partida cu Germania, scor 0-3. 

"Am nişte băieţi foarte disciplinaţi. Se vede şi în poziţionarea pe care au avut o pe teren. Aşezarea a fost foarte bună. Mi-a plăcut tupeul cu care am atacat. Puteam chiar să câştigăm. 

Noi ne-am setat un obiectiv. Trebuie să luăm meci cu meci. Nu mă consider favorit cu Ungaria. Au acelaşi nivel ca noi. Diferenţa o fac micile detalii", a mai spus Adrian Mutu. 

Reclamă

România U21 – Olanda U21 1-1! Punct uriaş obiţinut de echipa lui Adrian Mutu

Tricolorii au fost toţi pentru România! Naționala de tineret a României a debutat cu un egal la Campionatul European U21. Elevii lui Adi Mutu au remizat cu Olanda, 1-1, în primul meci din grupa A.

Tricolorii au luptat admirabil pe Bozsik Arena. Chiar dacă au fost dominaţi de olandezi la capitolul posesie, românii au avut o prestaţie foarte bună şi au remizat cu Olanda, 1-1. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză.

Elevii lui Mutu s-au văzut conduşi încă din minutul 16, când Perr Schuurs a deschis scorul. Fundaşul lui Ajax nu a fost marcat de Denis Ciobotariu. Avantajul olandezilor a durat doar 4 minute. Andrei Ciobanu a bătut perfect o lovitură liberă, la fel cum o făcea "Briliantul" pe vremuri. Fundaşul Viitorului a trimis balonul de la aproape 25 de metri, iar Kjell Scherpen a rămas fără replică.

Reclamă 4 / 0/3

În următorul meci de la EURO U21, România va juca cu gazdele turneului. Ungaria – România se joacă sâmbătă, 27 martie, şi va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
  • România U21 - Olanda U21 1-1
  • Reacţia lui Adrian Mutu, după debutul la EURO 2021

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și