Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Scenariul nebun făcut de un fost lider al naţionalei. Cine va marca golul calificării la CM 2022! "Ar cam fi timpul să înscrie şi pentru România"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 21:01

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Scenariul nebun făcut de un fost lider al naţionalei. Cine va marca golul calificării la CM 2022! "Ar cam fi timpul să înscrie şi pentru România"

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Dorin Goian aşteaptă ca Vlad Chiricheş să îi calce pe urme şi să ducă naţionala la un turneu final

Un fundaş a adus ultima mare victorie a României cu o putere din fotbalul mare. Fost coleg cu Rădoi la FCSB, Goian pariază tot pe un fundaş la naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Goian aşteaptă goluri de la Vlad Chiricheş

Goian a marcat în 2007 golul calificării la Euro, cu Olanda. El simte că tot un fundaş poate califica naţionala şi la Mondial. Chiricheş a uimit cu goluri de pus în ramă şi la FCSB, şi în Italia. 

"- Este cazul să îi intre unul şi la naţională?
– Ar cam fi timpul! Nu neapărat să fie un gol frumos, ci e foarte important să fie un gol de trei puncte
", a transmis Goian.

Vlad Chiricheş, 12 goluri la echipele de club

Chiricheş are 31 de ani şi a jucat deja 62 de meciuri pentru echipa naţională. Nu a marcat încă niciun gol, dar a oferit 5 pase decisive.

Reclamă

În schimb, la echipele de club a adunat nu mai puţin de 12 reuşite. Plecat din Liga 1 cu un singur gol la activ, Chiricheş a înscris în competiţii de top. Are 5 goluri în Serie A, 4 în Europa League, 1 în Premier League şi 1 în Cupa Angliei.

Dorin Goian: "Toţi românii trebuie să susţină echipa naţională"

Goian are un mesaj special şi pentru toţi românii. Îi cheamă să fie în jurul lui Rădoi şi al echipei naţionale. "Toţi românii trebuie să susţină echipa naţională. Doar uniţi vom merge la Mondial", a mai spus Goian, pentru AntenaSport.

România a debutat în preliminarii cu o victorie, 3-2 cu Macedonia de Nord, dar a fost învinsă de Germania şi a picat pe locul patru în grupă. Tricolorii joacă miercuri în Armenia, unde se pot relansa în cursa de calificare la turneul final din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • România are 3 puncte în preliminariile CM 2022
  • Tricolorii lui Mirel Rădoi sunt pe locul 4 în grupă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și