Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Tricolorii lui Mirel Rădoi au ajuns în Armenia! Imagini inedite cu Ianis Hagi şi Stanciu de pe aeroportul din Erevan

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2021, 19:31

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Tricolorii lui Mirel Rădoi au ajuns în Armenia! Imagini inedite cu Ianis Hagi şi Stanciu de pe aeroportul din Erevan

FRF.ro

România a ajuns la Erevan

Două ore și jumătate a durat zborul tricolorilor de la București la Erevan. Ianis Hagi, Nicolae Stanciu şi ceilalţi tricolori au fost întâmpinaţi de un aeroport pustiu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Tricolorii au ajuns la Erevan pentru meciul cu Armenia

Naționala s-a cazat într-un hotel de lux din centrul capitalei. Vremea rece le-a dat bătăi de cap elevilor lui Rădoi: 7 grade Celsius.

Înaintea decolării de pe aeroportul Henri Coadă au sosit și rezultatele ultimei testări Covid-19 efectuată de delegația României. Toți jucătorii și membri staff-ului naționalei sunt negativi!

Partida Armenia – România va fi miercuri, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro. Tricolorii au toate motivele să spere la o victorie: au câștigat ultimele patru dueluri directe cu armenii.

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Nicolae Stanciu: "Trebuie să batem Armenia"

"Trebuie să batem în Armenia. E obligatoriu să batem în Armenia. Nu simţim că am depăşit aşteptările oamenilor. Probabil vor fi critici şi după acest meci. Am arătat altfel în ultimele minute, am încercat să egalăm. Trebuie să mergem înainte şi să rămânem cu ce a fost bun din acest meci. Era normal ca ei să controleze", a declarat Nicolae Stanciu după România – Germania 0-1. 

Reclamă

După 0-1 cu Germania, România a căzut pe locul 4 în grupa J din calificările la CM 2022. Tricolorii au fost depășiți de Macedonia de Nord, care a spulberat Liechtenstein cu 5-0. Armenia a produs marea surpriză și s-a impus cu 2-0 în fața Islandei.

Clasamentul grupei J în calificările pentru CM 2022

1. Germania 6 puncte
2. Armenia 6 puncte
3. Macedonia de Nord 3 puncte
4. România 3 puncte
5. Islanda 0 puncte
6. Liechtenstein 0 puncte

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și