Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Tricolorii lui Mutu îi acuză pe jucătorii Ungariei: "Au folosit unele cuvinte". Mesaj războinic înaintea meciului decisiv cu Germania

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2021, 15:13

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Tricolorii lui Mutu îi acuză pe jucătorii Ungariei: "Au folosit unele cuvinte". Mesaj războinic înaintea meciului decisiv cu Germania

profimediaimages.ro

Tricolorii, mesaj războinic înaintea meciului decisiv cu Germania

Denis Haruţ nu concepe ca România U21 să rateze calificarea în sferturile de finală de la EURO. Fundaşul anunţă că tricolorii vor da totul pentru victorie în duelul cu rivalii nemţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vom aborda meciul la victorie, pentru că asta ne dorim de la fiecare partidă. Cu Ungaria a fost agresivitate, au folosit niște cuvinte… A trebuit să trecem peste asta, să ne facem datoria și să câștigăm. Am arătat forță și încredere în noi. Chiar dacă ne-au condus, am revenit și am câștigat.

Toată lumea a văzut că arbitrajul ne-a dezavantajat. Dar nu am avut ce face, decât să jucăm în continuare și să încercăm să înscriem. La golul lor a fost un fault evident, nu știu cum de nu s-a dat. Nu ne interesează meciul ungurilor cu Olanda, contează doar meciul nostru cu Germania. Dacă ne facem treaba, nu va mai conta nimic. Mă bucur că pot acoperi mai multe posturi și pot ajuta echipa oricând e nevoie", a spus Haruţ la conferinţa de presă a meciului cu Germania U21.

Darius Olaru, motivat la maxim: "Vrem să dăm totul!"

Darius Olaru a vorbit şi el despre duelul de foc cu Germania. Totuşi, înainte de meciul cu nemţii, mijlocaşul s-a legat de arbitrajul lui Lawrence Visser, care a făcut praf meciul cu Ungaria, câştigat de tricolori cu 2-1.

"Primirea acelui gol a fost total împotriva cursului jocului. Noi voiam să marcăm golul victoriei, pentru că nu cred că aveau forță să revină dacă marcam. Au marcat după o fază controversată, iar apoi am încercat să ne urcăm peste ei, să egalăm cât de repede, iar apoi să câștigăm. Pe moment, e foarte frustrant să vedem că arbitrul ia decizii ciudate, dar trebuie să jucăm mai departe, să continuăm să ne facem jocul.

Reclamă

Avem puțin timp de refacere, dar condițiile sunt foarte bune. Sigur voi fi apt la ora partidei, dacă este nevoie de mine. Cred că echipa mare poate obține măcar un punct cu Germania. Sigur că șansele mai mari le avem noi, pentru că nemții nu mai au la U21 echipa din alte vremuri. Se scrie foarte mult. Mai citim și noi, că vrem, că nu vrem. Ne bucurăm că oamenii sunt acolo pentru noi și vrem să dăm totul pentru ei și să ne bucurăm la finalul meciului", a declarat Olaru.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Cum ne calificăm în sferturi la Euro. Toate calculele sunt AICI. Tricolorii trebuie să bată Germania ca să scape de emoţii

România U21 are patru puncte după primele două meciuri de la Euro şi va juca meciul decisiv pentru calificarea în sferturi contra Germaniei. Se poate ajunge chiar şi la un clasament în trei. 

Cum se califică România în sferturile de finală ale EURO U21

Reclamă 4 / 0/3
  • Victorie cu Germania. Ca să nu mai depindă de niciun calcul, tricolorii trebuie să învingă în ultimul meci al grupei.
  • Egal cu Germania. În acest scenariu, lucrurile se complică. Dacă Olanda învinge Ungaria, echipă fără şanse de calificare, vom avea trei echipe cu câte 5 puncte: România, Germania şi Olanda. Se va face un clasament în care vor conta meciurile directe. Toate sunt egale, la fel şi golaverajul, astfel încât vor fi decisive golurile marcate!
  • România – Germania 0-0. Tricolorii vor termina pe locul trei, în spatele Olandei şi al Germaniei.
  • România – Germania 1-1. În acest caz, va fi egalitate perfectă şi la clasamentul în trei şi vor fi luate în calcul şi meciurile cu Ungaria. Germania se califică. Noi trebuie să sperăm că Olanda câștigă doar cu 1-0.
  • România – Germania 2-2. Ne calificăm de pe locul al doilea, în spatele Germaniei.
  • Înfrângere cu Germania. În acest scenariu, Olanda trebuie să piardă meciul cu Ungaria sau să facă egal.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și