Închide meniul
EXCLUSIV

„Trebuie să fim atenţi!” Mircea Lucescu a identificat plusurile Lituaniei înaintea meciului cu România: „Folosesc mult asta”

Alex Masgras Publicat: 14 octombrie 2024, 18:53

Reclamă
„Trebuie să fim atenţi! Mircea Lucescu a identificat plusurile Lituaniei înaintea meciului cu România: „Folosesc mult asta

Mircea Lucescu a identificat plusurile Lituaniei înaintea meciului cu România: "Folosesc mult asta"

Mircea Lucescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mircea Lucescu a identificat plusurile Lituaniei înaintea meciului cu România. După victoria entuziasmantă din etapa a treia cu Cipru din Nations League, pentru tricolori urmează o nouă deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul cu Lituania se joacă marţi seară şi va fi transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

„Trebuie să fim atenţi!” Mircea Lucescu a identificat plusurile Lituaniei înaintea meciului cu România: „Folosesc mult asta”

În meciul tur de la Bucureşti, din luna septembrie, România a învins Lituania pe stadionul Steaua. După ce scorul a fost 1-1 timp de 86 de minute, Răzvan Marin şi Alex Mitriţă au marcat golurile 2 şi 3 pentru tricolori.

Meciul nu a fost unul uşor, iar Mircea Lucescu i-a avertizat pe jucătorii săi de problemele pe care le poate pune Lituania. Chiar dacă nu plusează când vine vorba de individualităţi şi fac multe greşeli, lituanienii se bazează mult pe mingile lungi şi se folosesc mult de out-uri şi cornere:

„Nu pot să spun că e cea mai bună echipă din grupă. Am văzut meciul lor cu Kosovo. Fac greșeli, sunt jucători de un anumit nivel, individual nu sunt atât de puternici, dar ca echipă sunt compacți, își folosesc calitățile lor, pase lungi, accelerări, construiesc, tocmai pentru a provoca adversarul să iasă și să joace în spații libere.

Reclamă
Reclamă

Folosesc foarte mult out-urile și cornerele, trebuie să fim atenți și să controlăm jocul”, a spus Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mircea Lucescu a făcut gluma serii când a ajuns la Kaunas

Mircea Lucescu a făcut gluma serii când a ajuns la Kaunas. Delegaţia României a fost „întâmpinată” de frig şi ploaie la sosirea în Lituania.

Mircea Lucescu a glumit în momentul în care s-a întâlnit cu jurnaliştii care îl aşteptau în faţa hotelului. Lucescu a făcut referire la faptul că în Cipru a fost o vreme perfectă de plajă. În schimb, în Lituania este o vreme de toamnă.

Reclamă

„Nu v-aţi dus în Cipru unde era cald şi aţi venit aici. Vouă vă place frigul şi ploaia!”, a glumit Mircea Lucescu la sosirea la hotel. Delegaţia României a ajuns la Kaunas duminică seara. De la vremea de plajă din Cipru, elevii lui Mircea Lucescu au dat peste temperaturi de toamnă în Lituania.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

România U20 – Elveția U20 2-2. Radaslavescu, gol superb din lovitură liberă. „Tricolorii” lui Curelea au revenit de la 0-2

20:53

„Nu mă simt vizat!” Victor Becali, mesaj direct după acuzele lui Mircea Lucescu. Ce a spus despre Răzvan Lucescu

20:53

VideoCelebrităţile cu care jucătorii naţionalei ar vrea să stea la masă. Ce l-ar întreba Alex Chipciu pe Vincent Kompany

20:10

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

20:01

Scandal în Franţa! Kylian Mbappe a răbufnit şi acuză PSG de practici murdare înaintea procesului: „Fake news!”

19:56

Daniel Pancu, mesaj important pentru jucători înainte de România U21 – Elveția U21: „Meci decisiv! Nu va mai fi altul să reparăm”

1 FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!” 2 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 3 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 4 Program calificări și calendar complet Formula 1 în luna octombrie 2024 5 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 6 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă”
Citește și