Închide meniul

Tricolorii își fac mea-culpa după ultimele meciuri și vor să-și spele păcatele. Mesajul lui Răzvan Marin: ”Nu mai suntem tineri să spunem că nu facem față”

Silviu Corneanu Publicat: 13 octombrie 2020, 8:31

Reclamă
Tricolorii își fac mea-culpa după ultimele meciuri și vor să-și spele păcatele. Mesajul lui Răzvan Marin: ”Nu mai suntem tineri să spunem că nu facem față”

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via Hepta

Răzvan Marin, în tricoul naționalei

Tricolorii nu se tem de meciul cu Austria, iar Răzvan Marin consideră că el și colegii lor au partea lor de vină pentru rezultatele mai puțin bune opținute în ultimele meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin: ”Încercăm să remediem situația”

Am discutat între noi și încerecăm să remediem situația. Nu știu cât de tineri mai suntem. Avem 24 de ani, 22, nu mai suntem tineri să spunem că nu putem face față, mai ales că jucăm în campionate puternice. 

Încercăm să schimbăm această situație, să vină cât mai mulți tineri și să demonstreze că pot juca la națională. Avem și noi partea noastră din vină la aceste rezultate.

Nu îmi este teamă de meciul cu Austria. A fost o declarație la cald a lui Mister. Vom încerca să câștigăm meciul. Vom pregăti meciul cât se poate de bine ca să arătăm altfel și să spălăm puțin din ceea ce s-a întâmplat în ultimele două meciuri”, a declarat Răzvan Marin.

Răzvan Marin: ”Avem națională de Mondial”

Răzvan Marin consideră că România poate aduce la Mondialul următor și a dezvăluit ce le cere Mirel Rădoi.

Reclamă
Reclamă 4

Da, cred că avem națională de Mondial. Noi încercăm să dăm tot ceea ce-i mai bun. Ne dorim să ajungem din noul la un Mondial. Până la preliminarii se pot schimba multe.

Cu domnul Rădoi încercăm să jucăm foarte mult fotbal, să facem o presiune de sus, din păcate ăsta a fost rezultatul. Susținerea lui Gică Hagi ne-a picat bine”, a mai spus Răzvan Marin.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:36

Reacţia lui Rafael Van der Vaart, când a văzut ce a făcut Denzel Dumfries împotriva României. Ianis Hagi şi Mogoş, făcuţi KO

20:25

LIVE TEXTRomânia – Olanda 0-1, în optimi la EURO 2024. Final dramatic la Munchen. Tricolorii forţează egalarea

20:14

România, record negativ în prima repriză a meciului cu Olanda! Ce s-a întâmplat la Munchen

19:44

Radu Drăguşin, excepţional în România – Olanda! Fundaşul lui Tottenham, intervenţii colosale la Munchen

19:43

Florin Niţă, eroare la golul lui Cody Gakpo! „Eroul” României din grupă a greşit în optimile de finală de la EURO 2024

19:42

Vasile Mogoş a fost schimbat după o ciocnire violentă cu Dumfries. Românul a acuzat probleme de respiraţie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și