Închide meniul

„Tricolorii” nu-l lasă pe Mirel Rădoi să plece! Răzvan Marin, dezvăluiri din vestiarul naționalei: „Vom încerca să îl facem să se răzgândească!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 octombrie 2021, 19:18

„Tricolorii nu-l lasă pe Mirel Rădoi să plece! Răzvan Marin, dezvăluiri din vestiarul naționalei: „Vom încerca să îl facem să se răzgândească!

Tricolorii fac front comun pentru Mirel Rădoi

Profimediaimages

„Tricolorii” nu-l lasă pe Mirel Rădoi să plece! Răzvan Marin, dezvăluiri din vestiarul naționalei

Mirel Rădoi a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că va pleca de la echipa națională înaintea barajului pentru Campionatul Mondial din 2022. „Tricolorii” nu sunt de acord și vor face tot posibilul pentru a îl convinge pe selecționer să se răzgândească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am vorbit deja cu mai mulți colegi de la națională și vom încerca să îl facem să se răzgândească. O să vorbim cu el și vrem să îi spunem că trebuie să rămânem împreună. Un om cu o personalitate foarte interesantă.

Am crescut practic în vestiarul echipei roș-albastre, generația fantastică din 2006, iar el era de bază acolo. Spiritul lor și modul în care se înțelegeau au fost secretele performanțelor de atunci.

E un antrenor cu viziune, modern, va ajunge mare. Nu s-a schimbat aproape deloc față de cum îl știu din copilăria mea. Poate mi se pare așa pentru că și tata era cu ei, parcă toți au rămas cam la fel. Țin minte că mă jucam cu mingea la antrenamentele lor”, a declarat Răzvan Marin pentru playsport.ro.

Claudiu Keșeru, băgat în depresie de anunțul plecării lui Mirel Rădoi

Claudiu Keșeru a spus că a fost șocat de anunțul făcut de Mirel Rădoi, conform căruia va pleca de la națională după meciurile cu Islanda și Liechtenstein.

Reclamă

”Nu mă aşteptam, trebuie să recunosc că am aflat după ce am plecat din vestiar. S-a văzut că a creat ceva, ne dădea speranţe pentur viitor şi nu ştiam, am rămas şocat. Sper să nu fie definitivă decizia. Merită încercat să-l întoarcem”, a spus Claudiu Keșeru, după FCSB – Mioveni 3-0.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și