Închide meniul

UEFA a greșit programul din grupa României din preliminariile pentru EURO 2024! Mesajul incredibil primit de FRF de la forul european

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 octombrie 2022, 7:27

UEFA a greșit programul din grupa României din preliminariile pentru EURO 2024! Mesajul incredibil primit de FRF de la forul european

UEFA a greșit programul din grupa României din preliminariile pentru EURO 2024

Jurgen Klinsmann, la tragerea la sorți de la Frankfurt / frf.ro

UEFA a greșit programul din grupa României din preliminariile pentru EURO 2024. FRF a primit un mesaj din partea forului european prin care a fost rugată să nu țină cont de programul trimis inițial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În programul greșit, tricolorii ar fi avut parte de un start lejer, cu deplasare în Andorra și primul meci acasă cu Belarus. Am fi încheiat pe teren propriu cu Elveția, echipă care, cel mai probabil, va fi calificată înaintea ultimei runde.

UEFA a greșit programul din grupa României din preliminariile pentru EURO 2024

”Buna seara! Am primit urmatorul mesaj de la UEFA: `Ne pare rău să vă informăm că am observat o problemă cu programul unei grupe de calificare și vă rugăm să NU ȚINEȚI CONT de programul care a fost trimis inițial.

Vă rugăm să informați în consecință și colegii dvs. din media. Administrația UEFA va reveni cu o nouă versiune cât mai curând posibil. Ne cerem scuze pentru inconvenientul cauzat`”, au spus cei de la FRF, care așteaptă în curând varianta corectă a țintarului.

Cele mai tari meciuri ale României din preliminariile EURO 2024 vor putea fi urmărite pe Antena1 şi AntenaPLAY.

Reclamă

Cum arăta ”programul greșit” din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024

25 martie 2023

28 martie 2023

16 iunie 2023

Reclamă 4 / 0/3
  • ora 20:45 | Kosovo – ROMÂNIA, Belarus – Israel, Andorra – Elveția

19 iunie 2023

  • ora 20:45 | Elveția – ROMÂNIA, Belarus – Kosovo, Israel – Andorra

9 septembrie 2023

  • ora 18:00 | Andorra – Belarus
  • ora 20:45 | ROMÂNIA – Israel, Kosovo – Elveția

12 septembrie 2023

  • ora 20:45 | ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra

12 octombrie 2023

  • ora 20:45 | Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția

15 octombrie 2023

  • ora 18:00 | Elveția – Belarus
  • ora 20:45 | ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel

18 noiembrie 2023

  • ora 18:00 | Belarus – Andorra
  • ora 20:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo

21 noiembrie 2023

Reclamă

Edi Iordănescu, prima reacție după ce România și-a aflat adversarii din preliminariile EURO 2024

Edi Iordănescu a oferit prima reacție după ce România și-a aflat adversarii din preliminariile EURO 2024. Selecționerul e optimist că poate să-i ducă pe tricolori la un turneu final, după ce sorții ne-au trimis în grupă cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

„Nu pot să mă pronunț, privim cu încredere, e momentul sa ne ridicăm nivelul, să ne capacităm. E momentul să ducem lucrurile bune la un alt nivel, să continuăm dezvoltarea, să avem o mentalitate solidă. Privim cu speranță pentru EURO. Înainte de toate, e o grupă din care poți aduna puncte, dar se pot și pierde, e o grupă echilibrată.

Elveția e cea mai puternică echipă, o cunoaștem destul de bine, va urma o perioadă de monitorizare. Cu Israelul ne-am întâlnim recent și am lăsat o impresie bună. Dar ei au echipă în Champions League, pe Maccabi Haifa, și să nu uităm de „dubla” Craiova – Beer Sheva.

Kosovo are un parcurs bun, ați văzut și CFR-ul în Conference League cu Ballkani. Belarusul poate produce surprize. Cel mai important este să ne uităm la noi, să nu uităm ce avem de făcut. Avem de produs o calificare, asta îi lipsește suporterului român. Trebuie să strângem rândurile, băieții trebuie să privească cu încredere ceea ce urmează.

Când la națională să vină cu încredere, cu un tonus bun, cu moral și să dea tot ce e mai bun. O să spun că am dorința imensă de a merge la un turneu final cu echipa națională, în toate speach-urile mele le-am vorbit despre suporteri. Ce pot să promit este că vom da totul pentru poziția noastră, de la mine va pleca acest semnal, trebuie să credem în șansa noastră și să răzbim. Am fost pregătit pentru orice scenariu.

A fost o etapă de cunoaștere, de analiză. Eu spun că ultima acțiune ne-a arătat potențial. Depindem de mulți factori externi. Cred foarte tare în potențialul lor, împreună putem să ne ridicăm nivelul, să facem o națională bună. Eu sunt pregătit și pentru critică”, a spus Edi Iordănescu, potrivit Prima TV.

Recomandări
  • UEFA a greșit programul din grupa României
  • FRF a emis un comunicat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și