Închide meniul

UEFA i-a răspuns lui Răzvan Burleanu. Ce spune despre participarea naţionalei României la Jocurile Olimpice

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 aprilie 2020, 14:15

UEFA i-a răspuns lui Răzvan Burleanu. Ce spune despre participarea naţionalei României la Jocurile Olimpice

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Răzvan Burleanu a primit răspunsul din partea UEFA

“Amânarea Jocurilor Olimpice nu trebuie să le ia jucătorilor care au obținut calificarea oportunitatea de a participa la turneul final. Vă asigur că UEFA va susține poziția Federației Române de Fotbal în demersul la FIFA”, a spus preşedintele UEFA Aleksander Ceferin, conform frf.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FIFA: "Federaţiile afiliate pot participa cu echipa U23"

În acest moment, regulamentul FIFA pentru competiția fotbalistică masculină de la Jocurile Olimpice, referitor la dreptul de participare, precizează: “Federațiile afiliate FIFA pot participa cu echipa naționala U23. Lotul trebuie să fie format din fotbaliști născuți începând cu 1 ianuarie 1997 plus trei jucători fără limită de vârstă“, se mai arată pe site-ul Federaţiei. 

George Puşcaş speră că FIFA nu va ţine cont de regulamentul actual şi că generaţia care a făcut furori la Europeanul de tineret din 2019 va fi prezentă şi la Jocurile Olimpice. 

”Noi suntem cei care am pornit la drum cu naționala de tineret și cred că nu ar fi corect ca după pandemie și după amânarea Jocurilor Olimpice noi să nu mai fim eligibili. Eu cred că ar trebui să fie ca și cum ar fi a noastră”, a spus atacantul lui Reading într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și