Închide meniul

Un fost căpitan al României ne aduce cu picioarele pe pământ: "Ne batem la locul doi. Germania este un monstru cu 7 capete care nu va pierde primul loc"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 martie 2021, 12:45

Un fost căpitan al României ne aduce cu picioarele pe pământ: "Ne batem la locul doi. Germania este un monstru cu 7 capete care nu va pierde primul loc"

Profimediaimages

Germania lui Joachim Low, favorită la câştigarea Grupei J a preliminariilor CM 2022

”În teorie, trebuie să câştigăm şi avem toate premisele să câştigăm. Este foarte important ca naţionala să nu piardă puncte cu echipele cu care nu şi-a programat să piardă puncte. Dacă România nu câştigă şi nu facem maximum de puncte din meciurile cu Macedoania, Armenia… Dacă nu scoţi maxim de puncte cu echipele cu care ţi-ai programnat să scoţi maximum de puncte, atunci nu cred că că poţi să emiţi pretenţii să te califici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu este un fapt că o să câştigăm cu Macedoania, cu Armenia, cu Germania. Cu echipele cu care ne batem la locul doi, pentru că Germania este un monstru cu 7 capete care nu va pierde primul loc, mai departe noi trebuie să ne batem la locul 2 şi să scoatem maxim din celelalte meciuri”, a spus Răzvan Raţ, citat de looksport.ro. 

România începe drumul spre CM 2022 | Caz de Covid-19 în lotul Germaniei

Probleme uriaşe la naţionala Germaniei. A fost depistat un jucător cu Covid-19 în lotul lui Joachim Low. Există riscul ca meciul cu România, de pe Arena Naţională, să nu se mai poată disputa.

Din primele informaţii, se pare că este vorba de Jonas Hofmann. Mijlocaşul de 28 de ani al lui Borussia Monchengladbach a fost băgat în izolare, iar coechipierii săi vor fi retestaţi. Nemţii ar trebui să joace în această seară cu Islanda, iar duminică este programată confruntarea cu România. Ambele meciuri sunt în pericol.

România – Germania, duel de foc pe Arena Naţională. Programul complet

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și