Închide meniul

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2024, 13:04

Reclamă
Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: "Sper să nu mă întristeze şi pe mine"

Nicolae Stanciu, în Belgia - Romania / Profimedia

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu. Ivan Schranz, jucătorul celor de la Slavia Praga, a marcat cele două goluri ale Slovaciei de la turneul final din Germania, în victoria cu Belgia şi în înfrângerea cu Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul Slovacia – România se va juca la Frankfurt. Partida va începe la ora 19:00 şi va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

Nicolae Stanciu a fost coleg cu Ivan Schranz la Slavia Praga, iar slovacul a avut numai cuvinte de laudă la adresa căpitanului României:

„Stanciu a fost colegul meu la Slavia, iar acum este un fotbalist emblematic al României. La fel era și la Slavia. În ultimii ani, este cel mai bun fotbalist din țara sa, e un jucător faimos. A marcat un gol senzațional contra Ucrainei, iar aceasta este calitatea sa principală. Va fi dificil să ne apărăm contra lui. Nu trebuie să îi dăm spațiu și nu trebuie să îl lăsăm în poziții de a șuta.

Cum m-am înțeles cu Stanciu? Excelent. Era căpitanul nostru, mă ajuta pe teren, mă punea în situații excelente de a marca. Nici până acum nu am reușit să îl înlocuim în echipă așa cum se cuvine. Mulți fani ai Slaviei încă sunt afectați de plecarea lui. Sper să nu mă întristeze și pe mine acum.

Reclamă
Reclamă

România are un joc rapid și combinativ. A avut o prestația excelentă contra Ucrainei, dar și contra Belgiei, chiar dacă a pierdut. Totuși, și noi ne-am arătat calitățile împotriva Belgiei, meci pe care l-am câștigat. Avem trei puncte în grupă, la fel ca toate celelalte adversare, așa că totul este deschis”, a declarat Ivan Schranz, potrivit sportweb.pravda.sk.

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia. „Tricolorii” joacă la Frankfurt ultimul meci din Grupa E, meci care poate aduce calificarea în optimile de finală de la EURO 2024.

Florin Răducioiu este de părere că Edi Iordănescu nu trebuie să facă prea multe schimbări înaintea meciului cu Slovacia. Cu toate acestea, el şi-ar dori să îl vadă pe Ianis Hagi din primul minut al meciului de la Frankfurt, fiind de părere că jucătorul care aparţine de Rangers poate face diferenţa prin ambiţia lui şi prin dorinţa de a se autodepăşi. Mai mult, acesta este de părere că Ianis Hagi l-ar putea înlocui pe Valentin Mihăilă în echipa de start:

Reclamă

„N-aș schimba mult. Aș face o singură schimbare. Eu nu l-aș schimba pe Bancu, dar e intuiția mea: aș miza pe ambiția și pe dorința de autodepășire a lui Ianis Hagi. Aș prefera să-l titularizăm chiar în locul lui Mihăilă. Eu zic că are suficient de multă viteză pentru a face banda. Eu cred că poate rezolva multe lucruri. E un jucător care abia așteaptă să să joace și e odihnit, ceea ce este un argument foarte important.

Ianis Hagi ar putea să fie o surpriză. Aș miza pe ambiția lui și pe dorința de a se autodepăși. Îl știu foarte bine și cred că poate juca titular. În rest, nu m-aș atinge. Linia de mijloc e foarte solidă cu cei doi Marin”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și