Închide meniul

„Vă gândiţi să reveniţi la naţionala României?” Reacţia lui Victor Piţurcă despre înlocuirea lui Edi Iordănescu: „Sunt interese!”

Publicat: 4 iulie 2024, 16:02

Reclamă
„Vă gândiţi să reveniţi la naţionala României? Reacţia lui Victor Piţurcă despre înlocuirea lui Edi Iordănescu: „Sunt interese!

A apărut reacţia lui Victor Piţurcă, despre înlocuirea lui Edi Iordănescu pe banca naţionalei României

Victor Piţurcă, în lojă / Hepta

Aceasta a fost reacţia lui Victor Piţurcă, când a fost întrebat despre înlocuirea lui Edi Iordănescu. Fostul selecţioner al României a recunoscut că şi-ar dori să revină pe banca naţionalei. A avut şi un sfat pentru Mirel Rădoi şi Adi Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Edi Iordănescu s-a încheiat după EURO 2024. El a dezvăluit că se va aşeza la masa negocierilor cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, dar a dat de înţeles că nu va mai continua pe banca primei reprezentative. „În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională„, a spus Edi Iordănescu după eşecul cu Olanda, din optimile de finală de la Campionatul European.

Reacţia lui Victor Piţurcă, despre înlocuirea lui Edi Iordănescu

Federaţia îşi doreşte să rămână în continuare Edi Iordănescu, în momentul ăsta e un pas uriaş. Acum să vedem ce zice Edi. El are un trecut, nu prea a stat la echipe mult timp. E cam stilul lui ăsta, nu ştiu ce gândeşte.

E nehotărât, vede dacă are ceva mai bun, probabil. Probabil şi-ar dori să plece, dacă s-a tot gândit. Nu pot să îmi dau seama, la prima vedere ai crede că nu ar vrea să rămână. Dar nu ştiu de ce, e o muncă, a ajuns la un nivel şi acum să pleci, să laşi acest grup cu care se înţelege foarte bine… nu ar fi tocmai bine. Dar nu ştiu ce gândeşte el.

(Reporter: Varianta Mirel Rădoi?) Eu nu mă pricep, cei care aleg sunt foarte importanţi. Pe ei trebuie să îi întrebaţi ce gândesc. Sigur că ar fi o soluţie Rădoi, dar el a clacat! A clacat!

Reclamă
Reclamă 4

(Dar Mutu?) Avea un traseu bun, dar a dat puţin înapoi după rezultatele cu CFR-ul. El a făcut o greşeală dându-şi demisia, nu era primul antrenor care a pierdut de maniera pe care a făcut-o. Trebuie să treacă de astfel de moment, nu eşti un bărbat adevărat când renunţi, trebuie să lupţi.

(Vă gândiţi să reveniţi?) Nu ştiu. Nu cred că există antrenor care nu visează să revină. Şi eu la fel ca toţi. Acum vom vedea. Numele meu a apărut mai puţin! Mai mult alte nume, dar alta e situaţia. Sunt şi interese multe la mijloc, s-au întâmplat şi lucruri ciudate„, a spus Victor Piţurcă la digisport.ro.

Anunţul făcut de Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României

Anunţul făcut de Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României are legătură cu perioada în care selecţionerul va da un răspuns Federaţiei în legătură cu prelungirea contractului.

Reclamă

Planul B e tot Edi Iordănescu”, susţine Burleanu. Iordănescu nu a vrut să ia o decizie în timpul Europeanului şi are acum la dispoziţie o săptămână pentru a da un răspuns final.

Am fost primul susţinător al lui Edi Iordănescu atunci când poate foarte mulţi suporteri sau formatori de opinie şi-ar fi dorit ca Edi să plece. Dar am spus-o atunci, o spun şi acum: Edi a fost unul dintre elementele esenţiale în această calificare. Edi Iordănescu a contribuit la această etapă extrem de importantă prin care echipa naţională a trecut.

Şi chiar dacă la finalul anului 2022 eram într-un context sportiv total nefavorabil, se vedeau deja premisele că naţionala va arăta mult mai bine. N-am ştiut atunci că ne vom califica, dar am sperat. De aceea şi azi noi ca Federaţie suntem în asentimentul suporterilor şi vrem să continuăm cu Edi Iordănescu. Şi nu doar că a demonstrat.

Noi suntem încrezători că în maxim o săptămână vom putea practic să comunicăm viitorul lui Edi Iordănescu la echipa naţională. Selecţionerul şi-a dorit foarte mult ca pe durata EURO 2024 să nu mai discutăm despre acest subiect. Iar noi ca federaţie am respectat acest lucru pentru că ajunşi în Germania obiectivul selecţionerului, al nostru, al tuturor, era cu totul altul.

Aşa că suntem încrezători că în maximum o săptămână o să putem comunica viitorul lui Edi Iordănescu la naţională. Planul B pentru postul de selecţioner este tot Edi Iordănescu”, a spus Burleanu la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50 6 iul.

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28 6 iul.

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27 6 iul.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

23:18 6 iul.

Prima reacţie a lui Trent Alexander-Arnold după ce a dus-o pe Anglia în semifinalele EURO 2024!

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 3 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și