Închide meniul

Valentin Mihăilă a răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu! Motivul pentru care şi-ar fi rupt tricoul, după Belarus – România 0-0

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2023, 15:48

Valentin Mihăilă a răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu! Motivul pentru care şi-ar fi rupt tricoul, după Belarus – România 0-0

Valentin Mihăilă a răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu, după Belarus - România 0-0

Edi Iordănescu şi Valentin Mihăilă/ Colaj Profimedia, Captură AntenaSport

Valentin Mihăilă a răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu, după ce România a remizat în deplasare cu Belarus, scor 0-0. Internaţionalul român s-ar fi declarat nemulţumit de faptul că a fost trimis în teren pe final de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu i-a titularizat în atac pe Dennis Drăguş, Dennis Alibec şi Dennis Man, iar Valentin Mihăilă a rămas pe bancă, pentru duelul de la Budapesta, duel care s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă a răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu, după Belarus – România 0-0

Conform gsp.ro, Mihăilă a fost extrem de nervos la finalul meciului cu Belarus, motivul fiind reprezentat de faptul că a prins doar şase minute, din timpul regulamentar.

Sursa citată mai sus notează că Edi Iordănescu i-ar fi transmis lui Valentin Mihăilă faptul că acesta urmează să fie titular contra Belarusului, cu o zi înainte de meci. Însă jucătorul a fost lăsat pe bancă, şi trimis în teren pe final de joc, în minutul 84, în locul lui Nicolae Stanciu.

De asemenea, Mihăilă s-a plâns şi de faptul că Denis Drăguş a fost titularizat, atacantul fiind la prima convocare din această campanie de calificare la EURO 2024. Mijlocaşul celor de la Parma a fost nemulţumit şi de faptul că a fost trimis în teren în ultimele minute de joc.

Reclamă

„Ce să fac în doar 5-6 minute? Ce să arăt?”, ar fi spus Valentin Mihăilă, care şi-ar fi dorit să evolueze măcar jumătate de oră, în duelul de la Budapesta.

Acesta ar fi şi motivul pentru care Valentin Mihăilă şi-a rupt tricoul pe teren, imediat după fluierul final al partidei.

Pe lângă Valentin Mihăilă, şi Olimpiu Moruţan s-a declarat nemulţumit de statutul de rezervă, din duelul cu Belarus. Mijlocaşul lui Ankaragucu a fost trimis în teren în minutul 61, în locul lui Dennis Man.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Mihăilă a marcat trei goluri pentru România, în aceste preliminarii. Internaţionalul român a reuşit o „dublă” în duelul cu Elveţia, şi a mai înscris şi în meciul cu Kosovo, din septembrie.

Valentin Mihăilă a cedat nervos şi şi-a rupt tricoul după fluierul final!

Valentin Mihăilă a cedat nervos şi şi-a rupt tricoul după fluierul final! Introdus pe teren de Edi Iordănescu în minutul 84, în locul lui Nicolae Stanciu, Valentin Mihăilă nu a mai reuşit să fie eroul naţionalei, ca în meciul cu Elveţia.

Imaginile pe care vi le prezentăm în exclusivitate îl arată pe Valentin Mihăilă cu tricoul rupt după ce arbitrul a fluierat sfârşitul partidei.

Şi Denis Drăguş s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în lacrimi la meciul cu Belarus, după ce naţionala nu a reuşit să înscrie şi să obţină victoria.

Naţionala a controlat autoritar partida disputată la Budapesta, dar nu a reuşit să găsească drumul către golul izbăvitor. Astfel, tricolorii rămân pe locul 2 în grupă, dar ar putea ajunge la mâna rezultatelor pentru a obţine calificarea la EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și