Închide meniul

Variantă şoc! România-Norvegia se poate decide prin tragere la sorţi! "O situaţie fără precedent"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 15 noiembrie 2020, 6:45

Variantă şoc! România-Norvegia se poate decide prin tragere la sorţi! "O situaţie fără precedent"

profimediaimages

Norvegia speră să câştige meciul cu România la "masa verde"

Presa din Norvegia scrie că rezultatul meciului cu România ar putea fi stabilit prin tragere la sorţi, pentru că Federaţia de la Oslo nu are nicio vină. "Chiar dacă Norvegia nu poate juca împotriva României, ar putea obţine o victorie sau un egal", scrie VG

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Federația responsabilă de imposibilitatea de a juca meciul va pierde cu 0-3, cu excepția cazului în care Comitetul de Control, Etică și Disciplină al UEFA ajunge la concluzia că una dintre federații nu a fost responsabilă pentru faptul că meciul nu a fost jucat. Apoi meciul va fi decis prin tragere la sorți, cu 1-0, 0-0 sau 0-1 ca rezultate posibile", este fragmentul de regulament citat de jurnaliştii norvegieni.

"Situaţie fără precedent", spun şefii UEFA

"Toate cazurile sunt diferite. Nu pot spune da sau nu, pot spune doar că acestea sunt regulile. Este un comitet independent, așa că vor analiza și vor decide. Acest lucru este destul de nou și fără precedent", a declarat Thomas Giordano, directorul departamentului de relaţii cu mass-media din cadrul UEFA, potrivit VG. 

"Va fi o problemă a Comitetului de Disciplină din UEFA. Este dificil de prezis rezultatul, nu este vina echipei", a spus Nils Fisketjonn, unul dintre şefii fotbalului din Norvegia.

Nordicii au fost împiedicaţi să călătorească în România din cauza unui caz de Covid-19 apărut la unul dintre jucători. Chiar dacă restul testelor au fost negative, Ministerul Sănătăţii nu a acceptat nicio excepţie de la reglementările interne, care prevăd o carantină de zece zile pentru contacţii direcţi ai celui infectat.

Reclamă

Nordicii speră să trimită un alt lot de fotbalişti pentru meciul cu Austria, de la Viena, de miercuri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și