Închide meniul

Veste uriașă pentru Edi Iordănescu înainte de România – Ucraina! A fost rezolvată cea mai mare problemă de la lot

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 17:42

Reclamă
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu înainte de România – Ucraina! A fost rezolvată cea mai mare problemă de la lot

Veste uriașă pentru Edi Iordănescu înainte de România - Ucraina!

Captură AntenaSport

Veste uriașă pentru Edi Iordănescu înainte de România – Ucraina! Selecționerul echipei naționale se va putea baza pe unul dintre cei mai importanți tricolori, în meciul de debut de la EURO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Denis Alibec, jucător care era incert pentru duelul cu Ucraina. Primul meci al tricolorilor, de la EURO 2024, se va vedea în format LIVE TEXT pe AS.ro luni, de la ora 16:00.

Veste uriașă pentru Edi Iordănescu înainte de România – Ucraina!

Potrivit oficialului FRF Marius Niculae, Denis Alibec este apt de joc pentru duelul cu Ucraina. Atacantul naționalei s-a antrenat singur înainte de sosirea în Germania, însă acum a primit „undă verde” pentru a juca la EURO.

”Așteptăm să începem și noi. Și jucători abia așteaptă să joace. Nu avem acces la jucători. Azi o să mă duc la antrenament să îi văd.

Ei sunt conectați la ce înseamnă acest Campionat European. Toată lumea se așteaptă de la ei. Nu am luat gol (n.r. în amicale), sperăm să nu primim nici în grupă.

Reclamă
Reclamă 4

O să revină și Alibec, favoritul meu. Se antrenează normal. Nu știu dacă de la început sau pe parcurs va reveni pe teren. 

Eu cred că se vor autodepăși la acest meci. Ei sunt importanți. Eu cred că în fiecare meci vom avea cate un jucator care sa iasa la rampă, sunt mulți jucători care pot apărea”, a spus Marius Niculae, citat de digisport.ro.

Suedezul Glenn Nyberg va arbitra România – Ucraina, primul meci al „tricolorilor” la EURO 2024

Suedezul Glenn Nyberg va arbitra România – Ucraina, primul meci al „tricolorilor” la EURO 2024. Partida se va disputa luni, de la ora 16:00, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Suedezul Glenn Nyberg arbitrează meciul României cu Ucraina, de la Euro-2024, care se va disputa, luni, de la ora 16.00, la Munchen.

Glenn Nyberg va fi ajutat la cele două linii de compatrioţii săi Mahbod Beigl şi Andreas Soderqvist. Rezervă va fi norvegianul Espen Eskas, iar în camera VAR se va afla Rob Dieperink.(Olanda), Pol van Boekel (Olanda) şi Jerome Brisard (Franţa).

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024!

„În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtășesc entuziasmul și determinarea echipei noastre. Știm că fiecare dintre voi trăiește cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoție.

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune și sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă și responsabilitate, pentru a obține maximum din această experiență extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuși să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!

Sunt mândru de munca și dăruirea băieților noștri. Au dat totul în preliminarii și în pregătirea turneului final și sunt sigur că vor da totul și în meciuri.

Întăriți de gândurile bune ale românilor de acasă și din întreaga lume, suntem o singură inimă! Și batem pentru România!”, a transmis Edi Iordănescu, potrivit frf.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:27

LIVE TEXTGermania – Ungaria 2-0. Jamal Musiala a deschis scorul pentru ţara gazdă! Și Gundogan a dat lovitura!

20:26

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 100m liber de la CE de natație! Al 3-lea timp din istorie

20:19

VideoCe urmează pentru David Popovici după aurul cucerit la 100m liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad

20:00

VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală

19:52

„Club de lux din Europa!” Presa din Israel, cuvinte mari despre FCSB și Gigi Becali după tragerea la sorți din Liga Campionilor

19:32

Comparaţie fabuloasă făcută de belgieni între Valentin Mihăilă şi Jeremy Doku, înainte de Belgia – România

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și