Închide meniul

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă după România – Olanda 0-3: „Flancul stâng a fost varză. Aşteptam mai mult de la Man”

Dan Roșu Publicat: 4 iulie 2024, 15:53

Reclamă
Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă după România – Olanda 0-3: „Flancul stâng a fost varză. Aşteptam mai mult de la Man

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă după România - Olanda 0-3

Victor Piţurcă, în timpul unei conferinţe - Hepta

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă după România – Olanda 0-3: a remarcat problemele mari pe care le-am avut în flancul stâng, unde nu a evoluat suspendatul Nicuşor Bancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piţi i-a criticat şi pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă şi a anunţat că singurul jucător care a ieşit în evidenţă este Radu Drăguşin, fundaşul de 30 de milioane al lui Tottenham.

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă după România – Olanda 0-3

„Flancu nostru stâng a fost varză. Trebuia să facă ceva. Presing avansat trebuie făcut în anumite momente, în funcţie de cine ai adversar. Nu poţi săte duci peste Olanda. Ne-am dus peste ei 15 minute şi după nu am mai stat în ghete.

Asta e realitatea. Ce s-a văzut. Să ai o linie de cinci mijlocaşi şi să primească ei mingea între fundaşi şi mijlocaşi. Cu Bancu, aveam o şansă în plus. Eu cred că trebuia căutat un fundaş stânga de meserie înainte de turneu. Nu să joci acolo cu jucători mari, grei.

Am citit foarte multe despre el. A jucat în Turcia, în Belgia nu a reuşit mare lucru. Nu este un vârf autentic. Trebuie să te uiţi la ce adversari ai. Nu are mişcare de vârf. Florinel Coman nu a dat randamentul de la echipa de club. Nu eşti jucător de fotbal valoros dacă nu poţi face ambele faze.

Reclamă
Reclamă 4

Automat energia s-a consumat de-a lungul meciurilor. Au fost meciuri grele. Eu ştiu ce înseamnă să dai totul fizic într-un meci şi să mai vină un meci. Nu pot remarca niciun jucător, dar Drăguşin e la un alt nivel, se bate cu oricine. Echipa e cea care a câştigat punctele, grupul. Mă aşteptam la mai mult de la Man”, a spus Piţurcă, citat de digisport.ro.

Anunţul făcut de Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României

Anunţul făcut de Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României are legătură cu perioada în care selecţionerul va da un răspuns Federaţiei în legătură cu prelungirea contractului.

„Am fost primul susţinător al lui Edi Iordănescu atunci când poate foarte mulţi suporteri sau formatori de opinie şi-ar fi dorit ca Edi să plece. Dar am spus-o atunci, o spun şi acum: Edi a fost unul dintre elementele esenţiale în această calificare. Edi Iordănescu a contribuit la această etapă extrem de importantă prin care echipa naţională a trecut.

Reclamă

Şi chiar dacă la finalul anului 2022 eram într-un context sportiv total nefavorabil, se vedeau deja premisele că naţionala va arăta mult mai bine. N-am ştiut atunci că ne vom califica, dar am sperat. De aceea şi azi noi ca Federaţie suntem în asentimentul suporterilor şi vrem să continuăm cu Edi Iordănescu. Şi nu doar că a demonstrat.

Noi suntem încrezători că în maxim o săptămână vom putea practic să comunicăm viitorul lui Edi Iordănescu la echipa naţională. Selecţionerul şi-a dorit foarte mult ca pe durata EURO 2024 să nu mai discutăm despre acest subiect. Iar noi ca federaţie am respectat acest lucru pentru că ajunşi în Germania obiectivul selecţionerului, al nostru, al tuturor, era cu totul altul.

Aşa că suntem încrezători că în maximum o săptămână o să putem comunica viitorul lui Edi Iordănescu la naţională. Planul B pentru postul de selecţioner este tot Edi Iordănescu”, a spus Burleanu la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:17

Turcii au făcut scandal, după eșecul cu Olanda de la EURO 2024! S-au năpustit asupra arbitrului, după o decizie controversată

23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50 6 iul.

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28 6 iul.

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27 6 iul.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și