Închide meniul

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care nu l-a mai chemat pe Săpunaru la naţională: „Bă, nu se poate! Nu accept aşa ceva!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2024, 20:57

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care nu l-a mai chemat pe Săpunaru la naţională: „Bă, nu se poate! Nu accept aşa ceva!

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care nu l-a mai chemat pe Săpunaru la naţională

Victor Piţurcă, în lojă / Hepta

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care nu l-a mai chemat pe Săpunaru la naţională. În 2012, pe vremea când Piţurcă era selecţioner, acesta a anunţat public că nu îl va mai convoca pe Săpunaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 12 ani distanţă, Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care a decis să nu îl mai cheme pe Săpunaru la echipa naţională. Decizia a luat-o după un dialog cu fundaşul Rapidului.

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care nu l-a mai chemat pe Săpunaru la naţională

Eu aveam încredere în el şi mizam pe el, dar aşa a fost să fie. Au fost anumite motive, ţin minte că la meciul cu Franţa, în 2011 s-a accidentat la încâlzire. El se pregătea profesionist. Săpunaru era mort cu Rapid, avea în camera toate steagurile etc.

S-a întâmplat doar o chestie la sfârşitul campionatului aveam 2 meciuri de verificare şi el m-a sunat că şi-a luat bilete de vacanţă şi că nu poate să vină. Şi i-am zis bă nu se poate, nu accept aşa ceva. De atunci am încheiat-o cu el, ăsta a fost motivul”, a spus Victor Piţurcă la orangesport.ro.

Cristi Săpunaru, dezvăluiri despre retragerea de la echipa naţională

Cristi Săpunaru, actualul lider din vestiarul Rapidului, a declarat că a renunţat la echipa naţională pentru a face loc tinerilor. El a precizat însă că nu a fost căutat de nimeni pentru a juca din nou în tricoul României.

Reclamă

„Am renunțat la națională pentru că sunt o grămadă de jucători tineri care vor să se afirme. Dacă mă mai duc și eu, se mai duce și Tamaș, ăștia mici ce fac? Să demonstreze!

(…) Cu mine nu a vorbit nimeni! Nici până să mă retrag, nici după ce m-am retras. N-a venit niciunul să-mi zică ‘Bă, mai vrei să vii, mai vrei să ne ajuți? Poți să mai ajuți, poți să mai joci?’”, a declarat Cristi Săpunaru, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și