Închide meniul

Victor Pițurcă a răbufnit când a auzit ce se vorbește despre naționala României: “Nu sunt de acord cu asta! Hai, să fim serioși!”

Cosmin Cioboată Publicat: 25 decembrie 2022, 19:20

Victor Pițurcă a răbufnit când a auzit ce se vorbește despre naționala României: “Nu sunt de acord cu asta! Hai, să fim serioși!”

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă despre momentul în care a fost anchetat de DNA

Victor Pițurcă, în timpul unui meci / Hepta

  • Victor Pițurcă a răbufnit când a auzit ce se vorbește despre naționala României
  • “Nu sunt de acord cu asta! Hai, să fim serioși!”

Victor Pițurcă a răbufnit când a auzit ce se vorbește despre naționala României. Fostul selecționer a fost înfuriat de declarațiile oferite de unii oameni din fotbalul românesc. Multe voci susțin că țara noastră nu are jucători de calitate, la ora actuală, dar Pițurcă i-a contrazis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul de 66 de ani este convins că există jucători în fotbalul românesc care pot face diferența la echipa națională.

Victor Pițurcă a răbufnit când a auzit ce se vorbește despre naționala României

Victor Pițurcă a fost de 3 ori selecționer al “tricolorilor” și nu exclude o a 4-a aventură. Întrebat dacă ar fi revenit la cârma naționalei după despărțirea de Mirel Rădoi, din noiembrie 2021, Pițurcă a răspuns:

Reclamă

“Am spus clar că eu nu cred că reveneam la echipa națională, dar știu eu? Nu știu, habar nu am. Nu poți să știi.

Nu poți să spui niciodată. Știu eu ce curent există, ce simt în acel moment? Poate îmi revine ambiția aia de a demonstra ce s-a făcut greșit.

Reclamă

În toată această perioadă, mulți oameni de fotbal au spus ‘n-avem, domnule, echipă, n-avem ce face, asta e’. Eu nu sunt de acord cu lucrul ăsta.

Deci, eu nu sunt de acord. Cum adică? Noi nu avem jucători să ne batem cu Israelul, Slovenia și cu cine am mai jucat în ultimul timp? Hai, să fim serioși”, a declarat Victor Pițurcă, pentru digisport.ro.

Victor Pițurcă nu este impresionat de jocul lui Edi Iordănescu

Victor Pițurcă a avut un atac frontal la adresa lui Edi Iordănescu. Fostul selecționer al României nu s-a declarat impresionat de jocul prestat de „tricolori” sub comanda actualei bănci tehnice.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă avem o grupă relativ ușoară în campania de calificare pentru EURO 2024, Victor Pițurcă rămâne rezervat în privința șanselor de calificare. Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra sunt adversarele echipei naționale în grupa I.

Dacă Elveția se află în pole position la câștigarea grupei, demonstrând și la Cupa Mondială că este o echipă puternică, principalele adversare ale României rămân Israel și Kosovo. Primele două locuri se vor califica direct la EURO 2024, competiție organizată de Germania.

„Nu am văzut nimic deosebit (n.r. la jocul naționalei lui Edi Iordănescu), absolut nimic, din contră. Nu văd jucătorii că joacă cu ambiţia jucătorilor argentinieni. Argentinianul e născut să joace aşa, ei au un fotbal spectaculos, dar când intră în teren, luptă pe viaţă şi pe moarte.

La noi au venit antrenori tineri, fără experienţă. Mă refer la nivelul ăsta, la echipele de club au lucrat, dar e cu totul altceva. La un eşec, semi eşec, au găsit de cuviinţă să schimbe configurarea echipei.”, a spus Victor Pițurcă.

Victor Pițurcă, rezervat în privința șanselor de calificare la EURO 2024

Mai mult decât atât, fostul selecționer al României rămâne rezervat în privința șanselor de calificare la EURO 2024. Pițurcă crede că vom avea mari probleme pentru că este din ce în ce mai greu pentru „tricolori” să se impună, indiferent de adversarul avut.

Situația a fost comentată chiar de Edi Iordănescu, care, la revenirea din Qatar, a recunoscut că va fi dificil să câștigăm grupa de calificare la EURO, mai ales că Elveția este o formația foarte puternică.

„El trebuia să spună din prima acest lucru, nu când s-a întors din Qatar. Ce crede el în mintea lui? Că Elveţia e o echipă mai slabă decât a văzut-o el acum la turneu?  Elveţia e o echipă puternică, bună, dar nici una de care să îţi fie teamă, frică. Nu e nici Brazilia, nu e nici Franţa, nici Argentina, să fie foarte clar.

Reclamă

E o echipă de valoare medie, dacă e să o comparăm cu aceste mari puteri, pentru noi e clar că e o echipă foarte bună, pentru că noi nu putem învinge nici echipe mult mai mici decât Elveția”, a declarat Victor Pițurcă pentru orangesport.ro

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”