Închide meniul

VIDEO | Adrian Mutu, dezvăluiri spectaculoase. La ce s-a gândit când s-a retras de la echipa naţională şi meciul pe care a visat că îl va rejuca!

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 aprilie 2021, 8:17

VIDEO | Adrian Mutu, dezvăluiri spectaculoase. La ce s-a gândit când s-a retras de la echipa naţională şi meciul pe care a visat că îl va rejuca!

SportPictures / Sport Pictures via Hepta

Adrian Mutu poate continua pe banca României U21

  • Adrian Mutu a înscris 35 de goluri pentru naţionala României
  • Care este marele regret al "Briliantului"

Cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative, la egalitate cu Gică Hagi (35 de goluri), este euforic. Într-un interviu acordat pentru Federaţia Română de Fotbal, Mutu a dezvăluit că amintirile cele mai de preţ din carieră le are din meciurile jucate sub tricolor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: "Aş rejuca meciul cu Danemarca. Meritam calificarea!"

"Ce aş transmite astăzi tânărului Adrian Mutu… în primul rând să reprezinte România cu onoare, să dea totul pe teren şi să fie mândru că îmbracă tricoul naţionalei", a declarat Mutu pentru FRF TV.

Reclamă

Adrian Mutu ar fi trebuit să joace meciul de retragere anul trecut. Totti, Pirlo, Del Piero şi Cannavaro nu au mai ajuns la Cluj-Napoca din cauza pandemiei. 77 de selecţii a adunat fostul atacant la naţionala României

"Atunci când am purtat pentru ultima oară tricoul echipei naţionale, primul lucru care mi-a venit în minte a fost acela că mi-aş dori ca acest meci să nu se termine niciodată. Fiecare gol pe care l-am marcat în tricoul echipei naţionale este în continuare în mintea mea", a dezvăluit "Briliantul".

Reclamă

Mutu rămâne cu un mare regret. Este vorba de meciul de tristă amintire cu Danemarca. Tricolorii au fost egalaţi în minutul 90+4 şi au ratat şansa de a juca la Euro 2004.

"Dacă ar fi să rejoc un meci probabil unul ar fi cu siguranţă cel din Danemarca, de la 2-2, atunci când am fost egalaţi în ultimele secunde. Aş vrea să joc acel meci pentru că atunci am meritat calificarea, dar din păcate am pierdut-o. Bineînţeles, sunt anumite momente de-a lungul carierei mele la echipa naţională pe care aş vrea să le retrăiesc şi poate să iau alte decizii", a transmis Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă” 16:40 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024 16:32 EXCLUSIV„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat 15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 13 apr., 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul
Liga 1 • 12 apr., 12:30
Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe”
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată despre plecarea de la naţională
Echipa naţională • 12 apr., 10:41
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!”
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon
Liga 1 • 9 apr., 18:01
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon: „E revelaţia echipei”
Adrian Mutu şi Gică Hagi cer o "revoluţie" în Liga 1!
Liga 1 • 9 apr., 14:30
Adrian Mutu şi Gică Hagi cer o „revoluţie” în Liga 1! Măsura radicală care ar îmbunătăţi fotbalul românesc: „Mi-a dat dreptate”