Închide meniul

VIDEO | Un internaţional de tineret a înscris primul gol după o pauză de doi ani! "A fost o emoţie copleşitoare"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2020, 8:02

VIDEO | Un internaţional de tineret a înscris primul gol după o pauză de doi ani! "A fost o emoţie copleşitoare"

Profimediaimages

Marius Marin a marcat în tricoul celor de la Pisa

Promovat de Mirel Rădoi la naţionala de tineret a României, Marin speră să joace împotriva lui Cristiano Ronaldo de sezonul viitor. Pisa este despărţită doar prin golaveraj de ocupantele locurilor barajului de promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Marin a înscris, în premieră, pentru Pisa

Marin este jucător de bază la Pisa. În acest sezon a bifat 23 de apariţii în tricoul echipei care a plătit 400.000 de euro pentru a-l transfera de la Sassuolo.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI MARIUS MARIN

"A fost o emoţie copleşitoare. Sincer, încercam de mult să înscriu şi sunt foarte fericit că am reuşit primul gol. Nu mai marcasem de doi ani şi sper că o voi putea face din nou cât mai repede cu putinţă. Le mulţumesc fanilor care mi-au fost alături în această perioadă şi îmi pare rău că primul meu gol nu l-am dat în faţa lor

Am făcut un meci bun şi trebuie să continuăm la fel, suntem pe drumul cel bun. Suntem la un nivel bun fizic, chiar dacă a fost o lungă perioadă în care campionatul a fost întrerupt", a declarat Marius Marin pentru DAZN, citat de Pianeta Serie B.

Reclamă

Jucătorul crescut la Timişoara a fost promovat de Mirel Rădoi la reprezentativa de tineret a României. La debutul cu Ucraina, a fost eliminat la un minut după ce a intrat pe teren.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și