Închide meniul

Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională: „Când văd câte prostii face copilul ăsta…”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2024, 11:32

Viorel Moldovan a sesizat o mare problemă” la echipa națională: Când văd câte prostii face copilul ăsta…”

Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Profimedia Images

Viorel Moldovan a sesizat o mare problemă la echipa națională, după amicalul în care „tricolorii” au remizat cu Irlanda de Nord. Fostul internațional a declarat că Edi Iordănescu nu are prea multe soluții pentru postul de fundaș stânga, post pe care a fost titularizat Cristi Manea, în ultimul meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se pregătește de duelul amical de senzație cu Columbia, duel care va fi marți, de la ora 21:30, live pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională

Viorel Moldovan a declarat că Cristi Manea nu a prestat un joc bun în duelul cu Irlanda de Nord și a tras un semnal de alarmă. Acesta susține că România are probleme pe postul de fundaș stânga, în lipsa lui Nicușor Bancu.

Fostul internațional a amintit de Andrei Borza, fundașul stânga de la Rapid, și l-a sfătuit pe acesta să muncească mai mult pentru a fi o soluție pentru echipa națională.

„Spune-mi și mie rapid două soluții de fundaș stânga. Acolo, în flancul stâng, chiar avem o mare problemă! S-a accidentat Bancu, ai jucat cu Manea improvizație. Nu putea să-ți ofere prea mult Manea în acel post. Nu e ambidextru, are o problemă cu piciorul stâng. E limitat, dar te ajută să te aperi, să-ți acopere zona, să-ți dea un anumit echilibru. Atât poți să aștepți de la el. Nu o să-ți împingă jocul pe faza ofensivă sau să participe la atac sau să vină cu o centrare.

Reclamă

Ce soluție avem? Zi-mi o soluție! Borza… Când văd câte prostii face și copilul ăsta în ultimul timp… Mă gândeam «Mamă. a apărut Borza! O să rupă». Credeam că vine cu foame și cu motivație să bată la porțile naționalei și să-l forțeze pe Edi Iordănescu să-l selecționeze și să fie în lotul pentru EURO.

Are fizic, are potență, dar el e preocupat de altceva, când vine Campionatul European și poți fi acolo. Și ești tânăr! Ai 18 ani. Forțează! Joci în la nivel de primă lig, ai câștigat un titlu la Farul, dar pe tine te preocupă altceva”, a declarat Viorel Moldovan, conform primasport.ro.

Marius Şumudică i-a dat dreptate lui Edi Iordănescu, în privința lui Cristi Manea

Marius Şumudică i-a dat dreptate lui Edi Iordănescu, în privinţa titularizării lui Cristi Manea, în duelul amical dintre România şi Irlanda de Nord. „Şumi” a declarat că nu l-ar fi folosit pe Raul Opruţ în locul fundaşului de la CFR Cluj, deşi Opruţ joacă în banda stângă a defensivei.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă mâine aș fi jucat cu Belgia și aș fi fost selecționer, niciodată nu aș fi jucat cu el, chiar dacă este postul lui. Este un meci în care va fi greu din punct de vedere defensiv. Nu știu câtă nevoie ai de posesie, cu Belgia vom juca pe contraatacuri.

În cazul în care Bancu se accidenta și eu alegeam dintre Manea și Sorescu. Dar nu știu ce se va întâmpla până la Belgia, poate Opruț devine cel mai bun fundaș stânga din Liga 1.

Manea a avut un joc slab, dar eu știu bine ce poate el. Atenție, nici el nu joacă la CFR, dar nu cred că Opruț este peste cei doi. Eu cred că Iordănescu nu a greșit sub nicio formă. Probabil și Opruț a fost selecționat în ultimul moment din cauza accidentării lui Bancu. Edi a făcut alegerea corectă”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și