Închide meniul

Viorel Moldovan a spus de ce Ianis Hagi a fost convocat la națională, chiar dacă nu joacă la Alaves: „De asta îl convoacă!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 martie 2024, 18:37

Viorel Moldovan a spus de ce Ianis Hagi a fost convocat la națională, chiar dacă nu joacă la Alaves: De asta îl convoacă!”

Viorel Moldovan a spus de ce Ianis Hagi a fost convocat la națională, chiar dacă nu joacă la Alaves

Ianis Hagi / Profimedia

Viorel Moldovan a spus de ce Ianis Hagi a fost convocat la națională, chiar dacă nu joacă la Alaves. Fostul atacant a explicat decizia selecționerului Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost convocat pentru acțiunea din luna martie a naționalei, dar, de la începutul anului, a jucat doar în 4 meciuri pentru Alaves, iar doar în unul a fost folosit pentru 90 de minute.

Viorel Moldovan a spus de ce Ianis Hagi a fost convocat la națională, chiar dacă nu joacă la Alaves

Viorel Moldovan este de părere că Edi Iordănescu a mizat pe experiența lui Ianis Hagi, pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia, programate pe 22 și 26 martie.

Duelul cu selecționata din Columbia, care se joacă la Madrid, va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

„Da, a jucat mai puţin. Dacă e corectă sau nu, e destul de greu să fac această apreciere. Bun, ar trebui să joci, e clar, şi să ai meciuri în picioare.

Reclamă

Eu cred ca datoriă unei anumite experienţe, el este acolo. Poate că selecţionerul Edi Iordănescu crede foarte mult în el şi de asta îl şi convoacă”, a spus Viorel Moldovan, potrivit primasport.ro.

Până în momentul de față, Ianis Hagi a adunat 30 de selecții pentru echipa națională, în care a marcat 4 goluri. Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, jucătorul împrumutat de Rangers la Alaves este cotat la suma de 3,5 milioane de euro.

Lotul României pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia. Surprizele lui Edi Iordănescu

FRF a anunţat lotul României pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia. Iată surprizele lui Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

România va juca împotriva Irlandei de Nord vineri, 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Marţi, pe 26 martie, de la ora 21:30 (ora României), se va disputa Columbia – România, la Madrid. Meciul Columbia – România va fi transmis exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

PORTARI

Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 9/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (FC Rapid 1923, 0/0);

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 15/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 24/2), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 4/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 25/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 13/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 19/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 25/2), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 34/2), Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 14/0);

MIJLOCAȘI

Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 66/14), Marius MARIN (Pisa | Italia, 15/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 35/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 52/3), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 14/1), Darius OLARU (FCSB, 15/0), Adrian ȘUT (FCSB, 0/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 20/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 17/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 31/4), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 8/2), Florinel COMAN (FCSB, 12/1);

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și