Închide meniul

Viorel Moldovan, optimist după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024: „Mai bine decât atât nu se putea”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2022, 14:29

Viorel Moldovan, optimist după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024: „Mai bine decât atât nu se putea

Viorel Moldovan, optimist după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024

Viorel Moldovan/ AS.ro

Viorel Moldovan s-a declarat optimist, după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024. Fostul internaţional este de părere că „tricolorii” au avut şansă la tragerea la sorţi. Cele mai tari meciuri ale României din preliminariile EURO 2024 vor putea fi urmărite pe Antena1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România este în grupă cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra. „Tricolorii” au evitat grupele morţii, care le au în componenţă pe Olanda – Franţa, şi Italia – Anglia.

Viorel Moldovan, optimist după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024

Viorel Moldovan a analizat echipele cu care România se va duela în prleiminariile Campionatului European din 2024. Fostul secund al naţionalei a declarat că selecţionata lui Edi Iordănescu are şansă să se califice la un nou turneu final.

Totodată, fostul internaţional este de părere că Elveţia este favorită, însă România poate produce surpriza. În privinţa celorlate formaţii, Moldovan consideră că toate vor avea un cuvânt de spus.

„Dacă stăm şi ne raportăm la ceea ce suntem acum, avem o grupă complicată. Dar, mai bine de atât nu se putea. Înafara de Elveţia, care este favorită, avem adversari accesibili. Poate Israel, care are echipă în Liga Campionilor.

Reclamă

Belarus si Kosovo, au şi ele echipe în competiţiile europene. Sunt destul de arţăgoşi kosovarii. Istoria lor e foarte scurtă în fotbal, nu au cultură, cum avem noi.

Andorra, nu avem ce sa mai spunem. Elveţia nu pleacă din start cu şase puncte în faţa noastră. Ultimul joc cu ei a fost la Campionatul European (n.r. EURO 2016 din Franţa), a fost unul bun, veneam după meciul cu Franţa. Este o echipă solidă.

Nu vreau să desconsider, dar cred că ar trebui să fim peste Belarus. Avem antecedente favorabile împotriva Israelului. Au crescut şi ei, e adevărat.

Reclamă 4 / 0/3

Kosovo e o necunoscută pentru noi. Fotbaliştii luptă foarte mult, au abilităţi tehnice interesante. Am văzut şi meciul dintre CFR Cluj şi Ballkani, cu şansă a egalat CFR”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Digi Sport.

Avertismentul lui Gabi Balint după ce România și-a aflat adversarii din preliminariile EURO 2024

Gabi Balint a oferit prima reacție după ce România și-a aflat adversarii din preliminariile EURO 2024. Fostul mare internațional e de părere că tricolorii n-au voie să rateze calificarea la turneul final, după ce au picat cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

„Sunt adversari apropiați de noi, nu e o diferență mare între noi și ei. Trebuie să vedem cum ne vom prezenta noi la startul acestor preliminarii. Adversarii sunt de nivel, trebuie să obținem rezultate pozitive.

Andorra nu știu dacă va face vreun punct în grupă. Belarusul poate fi dificil. La Kosovo sunt jucători care joacă în Italia, în Germania. Dacă ar fi să vorbim de o favorită, e probabil Elveția.

Șansele noastre există, sunt destul de importante. Una era dacă picam cu Spania sau Italia. Depinde de cum ne prezentăm. Nu puteam să obținem tot ce ne doream. Eu voiam Moldova, nu ne-am mai întâlnit de mult cu ei, mi-aș fi dorit și Ungaria, să avem puțină ambiție. E mai bine că n-am căzut cu ei. Să nu mai facem atâtea selecții, să ne rezumăm la un lot de 30 de jucători, altfel ne vom trezi că am mai pierdut o campanie.

Obiectivul este calificarea, dar eu m-am săturat în ultimii ani, nu ne-am mai calificat. Haide să vedem o echipă, că avem o idee. Meciurile sunt echilibrate, asta e bine. E foarte important cum începem. Sunt meciuri grele în Kosovo și Belarus. Nu mai vreau să-mi fac iluzii, vreau să vorbesc de grup, de echipă, dorință”, a spus Gabi Balint, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Viorel Moldovan, optimist după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO
  • Ce a declarat fostul internaţional român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și