Închide meniul

Vlad Chiricheș, făcut praf de Gică Popescu: ”Joacă doar cu numele… Cu ei, naţionala a avut cele mai proaste rezultate din istorie”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 februarie 2023, 9:14

Vlad Chiricheș, făcut praf de Gică Popescu: ”Joacă doar cu numele… Cu ei, naţionala a avut cele mai proaste rezultate din istorie”

Vlad Chiricheş va rata partidele cu Andorra şi Belarus

Hepta

Vlad Chiricheș a fost făcut praf de Gică Popescu, după revenirea căpitanului României în tricoul lui Cremonese. ”Baciul” susține că în perioada lui Chiricheș și a altor ”veterani”, tricolorii au avut ”cele mai proaste rezultate din istorie”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș a debutat în naționala României în 2011 și, de atunci, a adunat 75 de selecții, fără să marcheze niciun gol. ”Chiri” este unul dintre cei doar 4 jucători din actualul lot care au prins ultimul turneul final la care a participat România. Denis Alibec, Nicolae Stanciu și Alexandru Maxim au fost și ei la Euro 2016.

”Sincer, eu nu ştiu care sunt fundaşii centrali la naţională. Băi, cei doi fundaşi centrali, titulari la naţională… nu ştiu să aleg doi. Să nu îţi vină în cap doi fundaşi, ăştia doi, Belodedici, Popescu, Prodan…

Vlad Chiricheș, făcut praf de Gică Popescu

Chiricheş, fundaş central… după cum a jucat în ultima perioada, a fost căpitan la naţională. Şi el a avut în ultima perioadă evoluţii foarte proaste la naţională, doar cu numele că joacă în Italia. Eşti căpitanul naţionalei, trebuie să fii asta, stâlp.

Dar, cu tot respectul pentru Chiricheş, nu a avut o evoluţie foarte bună în ultimele meciuri la naţională. Dacă mă uit în spate, sunt foarte mulţi jucați de foarte mulţi ani în naţională. Şi, cu ei, naţionala a avut cele mai proaste rezultate din istorie. Dacă toţi vreţi să mergeţi înainte, vreţi să schimbaţi ceva”, a spus Gică Popescu, citat de orangesport.ro.

Reclamă

România luptă pentru calificarea la EURO 2024, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY

România luptă pentru calificarea la EURO 2024, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY. Meciurile din preliminarii vor fi urmate de emisiunea moderată de Dan Pavel, în care Adi Mutu este specialistul Antena 1.

Din cele 10 meciuri din 2023 ale naţionalei lui Edi Iordănescu din Grupa I, cinci vor fi la Antena 1, Andorra – România, Kosovo – România, România – Kosovo, Belarus – România şi România – Elveţia.

Programul României din preliminariile Euro 2024

Tricolorii lui Edi Iordănescu încearcă să ajungă la un turneu final după 8 ani. Ultima participare a fost în 2016, în Franţa, după ce am terminat pe locul 2 o grupă din care au mai făcut parte Irlanda de Nord, Grecia, Ungaria, Finlanda şi Insulele Feroe.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată grupele din preliminariile EURO 2024

  • Grupa A: Spania, Scoția, Norvegia, Georgia, Cipru
  • Grupa B: Olanda, Franța, Irlanda, Grecia, Gibraltar
  • Grupa C: Italia, Anglia, Ucraina, Macedonia, Malta
  • Grupa D: Croația, Țara Galilor, Armenia, Turcia, Letonia
  • Grupa E: Polonia, Cehia, Albania, Insulele Feroe, Moldova
  • Grupa F: Belgia, Austria, Suedia, Azerbaidjan, Estonia
  • Grupa G: Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Lituania
  • Grupa H: Danemarca, Finlanda, Slovenia, Kazakhstan, Irlanda de Nord
  • Grupa I: Elveția, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra
  • Grupa J: Portugalia, Bosnia, Islanda, Luxemburg, Slovacia

Se califică la EURO primele două echipe din fiecare grupă. În plus, din Nations League se vor mai califica alte 3 echipe. Primele 4 echipe din Liga A, Liga B și Liga C, care nu au prins loc la EURO prin preliminarii, vor juca într-un play-off (semifinale și finală) în martie 2024. Vor rezulta 3 câștigătoare, care vor merge la EURO.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și