Închide meniul

Vlad Chiricheș își dorea o altă adversară în locul Germaniei: "Nu a fost să fie!" Ce spune de revanșa cu Islanda

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2020, 17:02

Vlad Chiricheș își dorea o altă adversară în locul Germaniei: "Nu a fost să fie!" Ce spune de revanșa cu Islanda

Vlad Chiricheş nu a renunţat la niciun tricou de la naţională

Vlad Chiricheş este căpitanul echipei naţională | Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

  • România și-a aflat adversarele în preliminariile CM
  • Reacția lui Vlad Chiricheș

Într-un dialog cu cei de la ultimafaza.ro, mai mulți tricolori au ajuns la aceeași concluzie: Germania e marea favorită a grupei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi se pare o grupă grea din prisma faptului că e Germania acolo, dar e clar că pentru a merge la mondial trebuie să joci cu echipe puternice. Bănuiesc că toată lumea își dorea Danemarca din prima urna, dar nu a fost să fie” a spus Vlad Chiricheș.

O grupă interesantă și sunt sigur că avem șanse mari la locul 2. Nu aș fi vrut alt adversar neapărat, orice echipă din prima urnă era la fel de puternică”, a spus și Răzvan Marin.

Reclamă

România se bate, din nou, cu Islanda pentru un turneu final

România a pierdut semifinala barajului pentru Campionatul European cu Islanda, însă își poate lua revanșa în preliminariile Campionatului Mondial.

Nu cred că e mai e vorba de revanșă, e o campanie nouă și ne dorim să facem cât mai multe puncte care să ne aducă calificarea”, a mai spus căpitanul naționalei României, Vlad Chiricheș.

Reclamă

Și Răzvan Marin promite ca România să învingă Islanda în preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Bineînțeles, e o șansă să demonstrăm că ceea ce s-a întâmplat la baraj a fost doar o zi proastă prinsă de noi”, a mai spus și Răzvan Marin.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”