Închide meniul

Edi Iordănescu a anunţat cum îi va răspunde CFR Cluj lui Gigi Becali: "Anumite personaje o să tacă din gură". Ce a spus despre Supercupa României

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2021, 11:40

Edi Iordănescu a anunţat cum îi va răspunde CFR Cluj lui Gigi Becali: "Anumite personaje o să tacă din gură". Ce a spus despre Supercupa României

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Edi Iordănescu a anunţat că CFR Cluj va face o analiză a arbitrajelor

Edi Iordănescu a refuzat, iniţial, să continue dialogul de la distanţă cu finanţatorul FCSB, Gigi Becali, care i-a cerut să nu mai discute despre patronii din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, despre Gigi Becali: "Respect, investeşte bani în fotbal. Şi cu asta basta"

"Sincer, nu mă interesează ce spune, ce face. Chiar nu vreau să mai comentez. Respect, investeşte bani în fotbal. Şi cu asta basta", a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă dinaintea Supercupei.

Antrenorul lui CFR l-a atacat însă voalat pe Becali, când a vorbit despre meciul de mâine şi despre o analiză pregătită de clubul din Gruia.

"Îmi doresc ca la această finală să fie un arbitraj extrem de corect. Nu-mi doresc greşeli în favoarea noastră. Dacă asta s-ar întâmpla, ar mai echilibra un pic din balanţa asta.

O să vedeţi, în perioada următoare, clubul o să iasă cu o analiză despre ce au însemnat greşeli pro şi contra. Atunci, probabil că anumite personaje o să tacă din gură şi o să comenteze mai puţin despre CFR Cluj", a mai declarat Edi Iordănescu.

Reclamă

Ce a spus Edi Iordănescu despre Supercupa României dintre CFR Cluj şi FCSB

Supercupa României va avea loc mâine, de la 19:00, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti. La ultima întâlnire, pe 19 martie, în campionat, CFR Cluj a fost învinsă cu 3-0 pe Arena Naţională de FCSB.

"Un joc cu un trofeu pe masă. Toţi trebuie să avem această ambiţie de a aduce un nou trofeu pentru club, pentru suporteri, pentru vitrina deja bogată a clubului. Avem datoria să punem în joc toate ingredientele pentru a aduce (n.r. Supercupa) aici, la Cluj, acasă.

Trebuie să facem un joc aproape perfect. Clasamentul din campionatul regulat spune că adversarul nostru este favorit. Dacă îmi aduc aminte de meciul de la Bucureşti, adversarul nostru devine şi mai favorit", a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și