Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu! "Să nu se mai laude. Dracii încurcă mintea arbitrilor!". Reacţie acidă a patronului de la FCSB!

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2021, 14:37

EXCLUSIV | Gigi Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu! "Să nu se mai laude. Dracii încurcă mintea arbitrilor!". Reacţie acidă a patronului de la FCSB!

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, reacţie nervoasă la adresa lui Edi Iordănescu

  • Edi Iordănescu, atacat de Gigi Becali
  • Mesajul dur transmis de patronul de la FCSB

Finanţatorul liderului nu a stat mult pe gânduri şi i-a transmis lui Edi Iordănescu că este exclus să facă un astfel de pact. Mai mult, a anunţat că tehnicianul campioanei nu are niciun merit pentru faptul că ardelenii sunt la un punct în spatele echipei lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îi transmit lui Edi să nu se mai laude că a recuperat el, aveam șase puncte avans și acum mai avem unul în plus, plus încă 11 puncte pe care arbitrii i le-au dat lui. 

Reclamă

El trebuie să le propună antrenorilor lui, nu nouă, la patronii de club. El să propună la subalternii lor. Eu nu sunt de acord cu propunerea asta. Când dracii încurcă mintea arbitrilor… eu cum să zic, că le-a fost luminată", a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Becali a lansat acuzaţii grave la adresa arbitrajului din meciul tur al sezonului regulat, de la CFR Cluj – FCSB 2-0. Istvan Kovacs a fost atunci la centru.

Reclamă

Cu ce l-a enervat Edi Iordănescu pe Gigi Becali

Gigi Becali a reacţionat după declaraţiile lui Edi Iordănescu de la finalul derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj, 0-0. Antrenorul oaspeţilor a acuzat anularea unui gol la Păun şi neacordarea unui penalty la Camora şi a susţinut că arbitrul Ovidiu Haţegan a fost intimidat de declaraţiile lui Gigi Becali.

"A început domnul Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor! Ok, ştie partea tehnico-tactică, dar nu poate să stăpânească și arbitrajul. Nu există meci al CFR-ului pe care să nu-l comenteze. Noi suntem hoții cu buzunarele goale. Se crează o imagine falsă.

Propun ca din play-off să ne oprim toţi de la comentarea arbitrajelor. Putem să ne abţinem toate echipele din play-off, să nu mai punem presiune. Ţi-e teamă să dai (n.r. penalty) pentru că după aceea se strigă", a spus Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Ca urmare a clasării de la finalul sezonului regulat, FCSB va juca pe terenul lui CFR Cluj în ultima etapă a play-off-ului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”