Închide meniul

Edi Iordănescu, despre acuzaţiile de blat de la FCSB – Clinceni: "Pentru alţii nu vreau să bag mâna în foc". Ce le-a cerut fanilor lui CFR Cluj

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2021, 15:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Edi Iordănescu, despre acuzaţiile de blat de la FCSB – Clinceni: "Pentru alţii nu vreau să bag mâna în foc". Ce le-a cerut fanilor lui CFR Cluj

Hepta

Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Mai sunt doar patru etape până la finalul Ligii 1. CFR Cluj şi FCSB vor juca, luni, meciuri care se pot dovedi decisive în lupta pentru titlu. Campioana o va întâlni pe Sepsi, iar roş-albaştrii, pe Academica Clinceni. Edi Iordănescu nu crede că adversarii o vor ajuta pe FCSB în mod voit, dar a făcut şi declaraţii interpretabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, despre acuzaţiile de blat de la FCSB – Academica Clinceni

"Sunt echipe care intră în play-off şi nu au şanse la prea mult şi atunci lasă garda jos într-un mod voit sau nevoit. Poate şi pentru că e o relaxare sau o automulţumire, câteodata ies suspiciuni.

Eu nu am dovezi în sensul ăsta şi nu pot să mă pronunţ. Ceea ce pot să spun e că bag mâna în foc pentru tot ceea ce facem noi. Va spun cu mâna pe inima că noi ne jucăm toate jocurile la capacitate maximă şi nu am simţit niciodată din partea adversarilor o neimplicare. 

Pentru ce fac ceilalţi nu vreau să bag mâna în foc, pentru că nu vreau să risc în niciun fel. Asta nu înseamnă că acuz pe cineva sau ceva", a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă care a precedat meciul dintre CFR Cluj şi Sepsi.

Edi Iordănescu se teme înainte de CFR Cluj – Sepsi

Şi duelurile dintre CFR Cluj şi Sepsi, în care echipa din Sfântu Gheorghe nu a câştigat niciodată, au fost suspectate de fanii rivalilor. Edi Iordănescu o laudă însă pe Sepsi şi e convins că îl aşteaptă un nou meci de foc. 

Reclamă

"E o echipă care a arătat că are resurse, are mijloace. Ne-a pus probleme mereu. Eu sunt aici din decembrie. I-am întâlnit de două ori, de fiecare dată am câştigat cu 1-0, dar extrem de greu ca şi manieră de desfăşurare a jocului. La primul joc, am avut şi un penalty neacordat, poate ar fi fost mai uşor pentru noi. Al doilea joc a fost dintr-un penalty clar, pe care nimeni nu poate să-l conteste. Nu mă aştept la altceva decât la un joc la fel de dificil", a mai spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, mesaj pentru fanii lui CFR Cluj

Antrenorul lui CFR Cluj i-a avertizat pe fani să nu se aştepte la un meci spectaculos şi a cerut susţinere şi mai puţine critici.

"La fel îmi doresc şi eu, dar ei trebuie să fie alături de noi, trebuie fie alături de băieţi. Trebuie să înţeleagă că niciodată nu a existat un astfel de program, cu play-off, cu jocuri cu o miză extraordinară. Să joci aşa, la trei zile, nu e uşor pentru băieţi. Salut eforturile lor. Ştiu cât de importante sunt punctele, indiferent cum sunt obţinute", consideră Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și