Închide meniul

Edi Iordănescu îl apără pe Istvan Kovacs de furia lui Gigi Becali. "În meciul reclamat de el, noi am luat 10 galbene!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 8:22

Edi Iordănescu îl apără pe Istvan Kovacs de furia lui Gigi Becali. "În meciul reclamat de el, noi am luat 10 galbene!"

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Edi Iordănescu îl apără pe Istvan Kovacs de furia lui Gigi Becali

Edi Iordănescu nu a rămas impasibil la afirmaţiile lui Gigi Becali, care l-a numit filosof. Antrenorul lui CFR Cluj i-a transmis că este pasionat de lectură şi că într-adevăr citeşte şi filosofie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "Am văzut ce a spus Gigi Becali. Chiar îmi place să citesc"

"Am văzut ce a spus Gigi Becali. Chiar îmi place să citesc. Acasă, biblioteca mea e împărțită în două: cărți de fotbal și restul. Am și cărți de filosofie, cărți de psihologice, istorie", a spus Edi Iordănescu pentru gsp

Iordănescu s-a amuzat şi pe seama acuzaţiilor lui Gigi Becali. Acesta s-a referit în mod repetat la gafele făcute de Istvan Kovacs în meciul din decembrie dintre CFR Cluj şi FCSB.

"Patronul FCSB-ului reclama penalty-ul la Camora din meciul direct, iar eu am făcut referire la același meci. Dacă văd că face referire constant la acel moment, înseamnă că nu are altele. Dacă avea altele, le reclama. 

În acel meci reclamat de domnia sa, am luat 10 galbene! Aveam 7 la pauză, nu știam pe cine să mai schimb să nu rămânem în 10. Poți să îl acuzi pe Istvan Kovacs de orice, dar nu că nu e un arbitru foarte bun. Pe mine, Kovacs aproape că m-a eliminat la fiecare meci pe unde m-a aprins”, a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă

Gigi Becali se teme că nici VAR-ul nu o va salva de FCSB de deciziile lui Istvan Kovacs

Gigi Becali a confirmat că a depus o solicitare oficială pentru ca FCSB să nu mai fie arbitrată de Istvan Kovacs şi de Cătălin Popa. Şeful roş-albaştrilor a ajuns să se teamă şi de VAR, pentru implementarea căruia propunea o grevă a tuturor echipelor din Liga 1, din cauza "centralilor".

"E bine să faci VAR. Dar să-ţi spun ceva. Şi dacă faci VAR, nu-l cheamă tot pe Kovacs?! Arbitrii ăia auxiliari, de la pupitru, nu-l cheamă: 'stai puţin, că e ceva în neregulă'. Şi îl cheamă pe Kovacs. Şi Kovacs zice: 'n-a pus Camora mâna' (n.r. fază de la meciul cu CFR, din decembrie). Face semne cum fac ei şi se duce el la VAR şi gata! Ce poţi să-i faci?

Eu aşa cred (n.r. că nu au dispărut arbitrajele comandate), nu credeam că se mai întâmplă. Dar după ce am văzut acum ce a făcut Kovacs, gata, m-am lămurit. Nu se poate, că n-ai cum. Greşeala e greşeală, dar dacă bagă mâna în faţa ta şi nu dai 11 metri, e clară treaba. Şi după aia inventezi 11 metri, e clară treaba", a spus Gigi Becali pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ce conţine biblioteca lui Edi Iordănescu
  • Antrenorul lui CFR, ironie către Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și