Închide meniul

Edi Iordănescu îl atacă pe Gigi Becali: "A obţinut ce şi-a dorit". Ce acuzaţii a făcut antrenorul lui CFR Cluj şi ce a spus despre derby-ul cu Craiova

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 16:22 / Actualizat: 26 mai 2022, 11:36

Reclamă
Edi Iordănescu îl atacă pe Gigi Becali: "A obţinut ce şi-a dorit". Ce acuzaţii a făcut antrenorul lui CFR Cluj şi ce a spus despre derby-ul cu Craiova

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

„Nu ştiu de ce trebuie să comentez mereu ce spune domnul Becali. Nu mă interesează. M-a interesat în economia meciului direct, acum concentrarea mea este doar la meciul de la Craiova. Domnul Becali a obţinut ce şi-a dorit. A creat o imagine artificială pentru CFR, cum ar fi avantajată. Dacă analizăm obiectiv, probabil că tragem alte conculzii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali

Dacă noi şi după meciul cu Dinamo am fost acuzaţi, în condiţiile în care au fost două penalty-uri clare neacordate, până la urma urmei sunt sigur că fără rea intenţie, atunci nu ştiu despre ce mai vorbim. Domnul Becali ar trebui să comenteze despre eliminarea lui Arlauskis de la Bucureşti.

Despre Camora a comentat 4-5 luni continuu. Este o părere personală. Când Arla a ieşit din poartă, mai erau doi jucători în preajma acelui duel, care puteau să intervină. Extrem de discutabulă acea eliminare de la care s-a rupt total jocul. Aş vrea să comenteze şi acel moment”, a spus Edi Iordănescu într-o conferinţă de presă.

Antrenorul lui CFR Cluj speră că derby-ul de duminică, de la Craiova, va fi mult mai bun pentru echipa sa, care vine după eşecul cu 3-0 de la Bucureşti, contra lui FCSB. Iordănescu o consideră însă favorită pe Craiova.

Edi Iordănescu o vede favorită pe Craiova în derby-ul cu CFR Cluj

„De când a venit Marinos Ouzounidis antrenor, în zece jocuri un singur gol primit! Spune multe. O echipă echilibrată, o echipă cu o clară creştere de formă sportivă, ceea ce nu putem să spunem despre noi, chiar dacă venim după un rezultat pozitiv.

Reclamă
Reclamă 4

Noi, de trei săptămâni, am fost într-o scădere, factorii au fost externi, nicidecum sportivi. (n.r. Covid-19 şi accidentări). Suntem pregătiţi pentru un joc foarte complicat. Aş putea să spun că echipa gazdă are o şansă în plus faţă de noi. Asta din punct de vedere al formei de moment.

Dacă analizăm ‘macro’, când eu venit am recuperat puncte. De la -4 la +6. Sunt 10 puncte recuperate puncte faţă de contracandidata noastră.

Dar au terenul propriu, au entuziasm, vin după un joc foarte bun contra FCSB. Asta le dă încredere şi moral. Şi, mai ales, nu au problemele care persistă la noi, mă refer la Covid şi la accidentări”, a mai spus Iordănescu.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și