Închide meniul

Edi Iordănescu va rata derby-ul cu FCSB! Antrenorul lui CFR Cluj a fost suspendat două etape. Ce amendă a primit

Antena Sport Publicat: 10 martie 2021, 13:20

Reclamă
Edi Iordănescu va rata derby-ul cu FCSB! Antrenorul lui CFR Cluj a fost suspendat două etape. Ce amendă a primit

AS.ro

Edi Iordănescu a fost suspendat şi va rata meciul cu FCSB din campionat

Edi Iordănescu a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal. Antrenorul lui CFR Cluj va rata meciurile cu Poli Iaşi (14 martie) şi FCSB (19 martie).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, suspendat la meciul dintre FCSB şi CFR Cluj

Edi Iordănescu a fost sancţionat şi cu o amendă de 360 de lei. Tehnicianul a primit direct cartonaşul roşu şi a ajuns în tribune în timpul meciului dintre CFR Cluj şi UTA Arad, din etapa trecută a campionatului.

Incidentul a avut loc în minutul 65, cu doar trei minute înainte ca CFR să înscrie singurul gol al partidei. În acel moment, Edi Iordănescu a protestat vehement pentru un corner neacordat echipei sale. 

"Un exces de zel. Cred că ar fi trebuit să-l înţeleagă domnul arbitru pe Edi", a spus secundul Vergil Andronache, fost antrenor principal la FCSB. Şefii lui CFR i-au luat şi ei apărarea lui Iordănescu. "Nu a înjurat, mi-a spus că a fost eliminat pentru că a depăşit spaţiul tehnic", a susţinut directorul sportiv Marius Bilaşco, la Digi Sport.

Andrei Cristea şi-a aflat pedeapsa după ieşirea incredibilă la adresa lui Radu Petrescu

Tot astăzi, Andrei Cristea a fost pedepsit după derapajul incredibil avut la adresa lui Radu Petrescu. Acesta a fost suspendat trei etape de către Comisia de Disciplină a FRF.

Reclamă
Reclamă 4

"ACSM Politehnica Iaşi vs. FC Voluntari – Eliminare – În baza art. 52.1.a din RD, se sancţionează antrenorul jucător Andrei Cristea cu trei etape de suspendare şi o penalitate sportivă de 8000 lei", a mai anunţat lpf.ro.

Arbitrul Radu Petrescu a scris în raportul întocmit după meciul Poli Iaşi – FC Voluntari că a fost insultat de antrenorul gazdelor, Andrei Cristea. "Mai bine mureai la operaţie", a spus atacantul.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54 1 iul.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47 1 iul.

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16 1 iul.

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15 1 iul.

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și