Închide meniul

EXCLUSIV | Eduard Novak a anunţat condiţiile în care fanii pot reveni la meciurile din Liga 1. Cum se va intra pe stadioane şi de ce Universitatea Craiova – CFR Cluj se dispută fără spectatori!

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2021, 23:02 / Actualizat: 15 mai 2021, 16:13

EXCLUSIV | Eduard Novak a anunţat condiţiile în care fanii pot reveni la meciurile din Liga 1. Cum se va intra pe stadioane şi de ce Universitatea Craiova – CFR Cluj se dispută fără spectatori!

Hepta

Eduard Novak, mesaj pentru fanii echipelor din Liga 1

  • Anunţul făcut în exclusivitate de Eduard Novak
  • Care va fi primul meci care se va disputa cu spectatori

Preşedintele Klaus Iohannis declarase joi, după şedinţa de lucru cu premierul şi cu mai mulţi miniştri pe tema pandemiei, că, din 15 mai, activităţile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate. Procedurile sunt complexe, astfel că primul meci din România cu fani, în 2021, va fi finala Cupei României, Astra – Universitatea Craiova. Eduard Novak a anunţat condiţiile în care fanii pot reveni la meciuri în ziua în care s-au decis mai multe relaxări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 Eduard Novak a anunţat condiţiile în care fanii pot reveni la meciuri

Primul meci pentru care am primit solicitare va fi pe 22, la Ploieşti. Este finala Cupei României. Este nevoie de o solicitare din partea organizatorului către noi, către MTS… noi trimitem mai departe la Ministerul Sănătăţii, facem un ordin comun şi îl înaintăm către CNSU pentru avizare.

În acest week-end nu este nicio şansă să vedem spectatori la vreun meci spectatori. Primul cu fani este pe 22 mai, în finala Cupei”, a declarat Eduard Novak în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă

Ministrul Tineretului şi Sportului a anunţat care sunt condiţiile pentru ca fanii să revină pe stadion. Aceştia trebuie să îndeplinească anumite criterii stabilite în protocol.

„Ori eşti vaccinat, ori ai un test PCR de 72 de ore, ori un test antigen de 24 de ore, ori te-ai vindecat în termen de 30 până în 90 de zile, ori ţi se efectuează acolo un test antigen, pe loc„, a precizat Novak.

Reclamă

Noi suntem pregătiţi de orice fel de scenariu… că trebuie 25%, că trebuie 50%, că trebuie 100%. Cum vor ei, cum ne transmit, noi suntem ok„, a declarat şi preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, pentru as.ro.

Ultimul meci din România cu fani în tribune a fost un Rapid – CSM Reșița, în Liga 2, disputat pe 8 martie 2020.

LPF a reacţionat după ce Klaus Iohannis a anunţat revenirea fanilor pe stadioane

Liga Profesionistă de Fotbal ține să-și manifeste totala disponibilitate în a aplica imediat măsurile anunțate de Președintele României, Excelența Sa, Klaus Werner Johannis, în conferința de presă susținută joi, 13 mai, referitoare la accesul spectatorilor pe stadioane.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, de îndată ce Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății vor publica normele și procedurile aferente, LPF va determina, împreună cu cluburile membre, aplicarea acestora cu celeritate.

Totodată, LPF reamintește că a transmis încă din data de 9 februarie 2021 un draft de protocol privind măsurile de prevenție în vederea redeschiderii stadioanelor din Casa Liga 1 pentru spectatori”, se arată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Ce meciuri au mai rămas de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa a 8-a

Universitatea Craiova – CFR Cluj
Sepsi – FCSB

Etapa a 9-a

FC Botoșani – CFR Cluj
FCSB – Universitatea Craiova
Academica Clinceni – Sepsi

Etapa a 10-a

Reclamă

CFR Cluj – FCSB
Universitatea Craiova – Academica Clinceni
Sepsi – FC Botoşani

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj