Închide meniul

Efectul Mircea Lucescu. Românul a cerut 25 de milioane de euro pentru a-şi face toate poftele

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2020, 12:10

Efectul Mircea Lucescu. Românul a cerut 25 de milioane de euro pentru a-şi face toate poftele

Profimediaimages

Mircea Lucescu, pe punctul de a aduce patru jucători brazilieni

Tehnicianul de 75 de ani a cerut un buget de transferuri remarcabil. Igor Surkis este dispus să bage adânc mâna în buzunar pentru a-i face pe plac lui "Il Luce".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu îşi doreşte patru brazilieni la Dinamo Kiev

Conform jurnaliştilor de la Sqenf Foot, vicecampionii Ucrainei sunt pe punctul de a semna cu patru jucători brazilieni. În total, vor plăti aproximativ 25 de milioane de euro.

Negocierile sunt avansate cu extremele Marquinhos (Atletico Mineiro) şi Helinho (Sao Paulo), dar şi cu mijlocaşii centrali Jean Pyerre (Gremio) şi Gabriel Menino (Palmeiras). Niciunul dintre ei nu are mai mult de 22 de ani.

"Cred că fanii îl vor accepta pe Lucescu dacă exisă rezultate. Eu consider că este o alegere bună făcută de Dinamo Kiev. Faptul că a antrenat-o pe Şahtior este un lucru care contează doar pentru suporteri", a reacţionat fostul portar al lui Dinamo Kiev şi Şahtior, Oleksandr Rybka într-o postare pe Instagram.

Reclamă

În perioada petrecută la Doneţk, Mircea Lucescu a avut o inspiraţie incredibilă în privinţa jucătorilor brazilieni. "Minerii" au obţinut un profit uriaş din vânzarea lor. Fred (59 de milioane de euro, Manchester United), Alex Teixeira (50 de milioane de euro, Suning), Fernandinho (40 de milioane de euro, Manchester City), Willian (35 de milioane de euro, Anji) şi Douglas Costa (Bayern, 30 de milioane de euro) sunt "bombele" date de Şahtior pe piaţa transferurilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și