Închide meniul

”Ei joacă la întâmplare!” Helmut Duckadam a răbufnit la adresa FCSB-ului după victoria cu Chindia. Ce a spus despre Dennis Man

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 3 noiembrie 2020, 5:27

”Ei joacă la întâmplare!” Helmut Duckadam a răbufnit la adresa FCSB-ului după victoria cu Chindia. Ce a spus despre Dennis Man

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam a criticat prestația colectivă a FCSB-ului după victoria cu Chindia

”Eroul de la Sevilla” s-a declarat dezamăgit de prestația colectivă a formației și a precizat că aceștia au câștigat până acum doar pe baza valorilor individuale. El a criticat și jocul starului Dennis Man.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu mi-a plăcut FCSB. A câștigat pe merit, dar nu-mi place. FCSB are cel mai bun lot, peste CFR și Craiova, dar nu văd acel joc pe care eu îl aștept de ani de zile. 

Aici, fiecare joacă pentru el. Dacă până acum l-am lăudat pe Dennis Man, azi nu mi-a plăcut de niciun fel. A fost individualist, n-a dat o pasă azi”, a precizat Duckadam.

Helmut Duckadam: ”Ei joacă din întâmplare”

Fostul mare portar a explicat că el se aștepta la un joc colectiv mai unitar, cu trasee clare de joc, nu accent pe valorile individuale ale echipei.

”Nu văd trasee clare de joc, nu joacă precum o echipă. Nu văd scheme, să vezi că atunci când intră pe teren își domină adversara. (…) Ei joacă din întâmplare, totul e din întâmplare”, a răbufnit Helmut Duckadam la Digisport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și